Uspávanie detičiek s ročným rozdielom

22. mar 2022

Ahojte, mam dve deti s rocnym rozdielom. Vsetko zvladam, len to uspavanie starsieho cez den, to je pre mna katastrofa, vezme mi to kopec nervov, stresy mam ztoho. Lebo akurat vtedy mladsi place a aj ked je pokojny, picas uspavanoa zacne revat . Poradte tipy ako uspat starsieho aby mladsi bol v pohode ? Keby je to opacne, starsieho zabavim niecim. Jeden ma rok a mesiac a druhy mesiac.

elenka.k
22. mar 2022

fu, to máš teda ťažko, moja dcérka bola v spánku teda tvrdá, mohli sme pri nej bubnovať, syna som dve hodiny kolísala a spal 30 min. teraz sa niekedy / s odstupom času / zamýšľam aká som bola blbá, proste som ho mala viac unaviť a nechať ísť do hajan.
Najprv som Ti chcela poradiť zahajať oboch naraz kolíska, kočík, ale to by bola fuška. A keby si malého dala vtedy k sebe do šatky, na chvíľku, aby Ťa cítil. Väčšiemu kocky, ceruzky ... pri uspávaní malého.

autor
22. mar 2022

@elenka.k uspavanie mladsieho.je v pohode. Mam kocik dnu, tak.uhojdam, pripadne zaspi na posteli sam. Zatual. Pripadne ideme vonku. A ak , tak by som starsieho zabavila . Ale starsi spi raz denne, unavit ho unavim, sam sa pyta do postielky, len teda potrebuje aby som ho hladila a tak zaspi, dakedy kym sa prehadzuje tak to trva. A maly zqtial.place a nemam to srdce ho nechat plakat aj 10-15 minut. A s nami byt pri uspavani nemoze, starsi by bol rozruseny a nezaspal by.

autor
22. mar 2022

@elenka.k nechcem aby jeden trpel na ukor druheho. Ze starsi by nespal kvoli mladsiemu alebo aby mladsi plakal a mal stresy kym bufem uspavat starsieho.

elenka.k
22. mar 2022

rozumiem Ti zvyknú si neboj, mladší podrastie dáš mu hrazdičku, alebo nad ním deku s hračkami,
alebo ho predtým nakŕm, daj mu tvoju šatku, triko, aby ťa cítil, fotku, aby ťa videl

kat10pat
22. mar 2022

uplne to poznam, najdete si system 🙂 u nas bol mladsi na prse, pripadne v nosici, kym som starsieho uspavala, drzim palce 🙂

diamond007
22. mar 2022

A nemôžeš vnútri v kočíku uspať aj toho staršieho ?
Ja mám pocit iba čím sú deti staršie, tým to je horšie 😀 ja preto pri druhej nosím v nosiči...inak by som to nedala asi :-O

autor
22. mar 2022

@diamond007 mam aj nosic ale mne osobne to nevyhovuje. To len fakt v pripade nudze je. A pravda, cim starsie deti tym viac vymyslaju

diamond007
22. mar 2022

Ja mám 5m bábo a ani nie že by vymýšľali, ale skôr obe deti už chcú moju plnú pozornosť.
Veľmi ti držím palce nech to ide čo najlepšie.

aris2
Odpoveď bola odstránená
Zobraz