Ahojte, mam dve deti s rocnym rozdielom. Vsetko zvladam, len to uspavanie starsieho cez den, to je pre mna katastrofa, vezme mi to kopec nervov, stresy mam ztoho. Lebo akurat vtedy mladsi place a aj ked je pokojny, picas uspavanoa zacne revat . Poradte tipy ako uspat starsieho aby mladsi bol v pohode ? Keby je to opacne, starsieho zabavim niecim. Jeden ma rok a mesiac a druhy mesiac.
@elenka.k uspavanie mladsieho.je v pohode. Mam kocik dnu, tak.uhojdam, pripadne zaspi na posteli sam. Zatual. Pripadne ideme vonku. A ak , tak by som starsieho zabavila . Ale starsi spi raz denne, unavit ho unavim, sam sa pyta do postielky, len teda potrebuje aby som ho hladila a tak zaspi, dakedy kym sa prehadzuje tak to trva. A maly zqtial.place a nemam to srdce ho nechat plakat aj 10-15 minut. A s nami byt pri uspavani nemoze, starsi by bol rozruseny a nezaspal by.
@elenka.k nechcem aby jeden trpel na ukor druheho. Ze starsi by nespal kvoli mladsiemu alebo aby mladsi plakal a mal stresy kym bufem uspavat starsieho.
rozumiem Ti zvyknú si neboj, mladší podrastie dáš mu hrazdičku, alebo nad ním deku s hračkami,
alebo ho predtým nakŕm, daj mu tvoju šatku, triko, aby ťa cítil, fotku, aby ťa videl
uplne to poznam, najdete si system 🙂 u nas bol mladsi na prse, pripadne v nosici, kym som starsieho uspavala, drzim palce 🙂
A nemôžeš vnútri v kočíku uspať aj toho staršieho ?
Ja mám pocit iba čím sú deti staršie, tým to je horšie 😀 ja preto pri druhej nosím v nosiči...inak by som to nedala asi :-O
@diamond007 mam aj nosic ale mne osobne to nevyhovuje. To len fakt v pripade nudze je. A pravda, cim starsie deti tym viac vymyslaju
Ja mám 5m bábo a ani nie že by vymýšľali, ale skôr obe deti už chcú moju plnú pozornosť.
Veľmi ti držím palce nech to ide čo najlepšie.
fu, to máš teda ťažko, moja dcérka bola v spánku teda tvrdá, mohli sme pri nej bubnovať, syna som dve hodiny kolísala a spal 30 min. teraz sa niekedy / s odstupom času / zamýšľam aká som bola blbá, proste som ho mala viac unaviť a nechať ísť do hajan.
Najprv som Ti chcela poradiť zahajať oboch naraz kolíska, kočík, ale to by bola fuška. A keby si malého dala vtedy k sebe do šatky, na chvíľku, aby Ťa cítil. Väčšiemu kocky, ceruzky ... pri uspávaní malého.