Prosím vás ako uspavate deti? Uspávam len na rukach na fitlopte. Sam nechce zaspat. Ako ho to odnaučiť? Ďakujem
Aj my sme to tak hojdanie vo vajci nosic fitlopta a od 9/10m zacal zaspavat v posteli nasej s tym ze sme ho prekladali. Ale musel ho to naucit tatko takto zaspavaf lebi pri mne chcel leb na rukach byt
@kristinia43 ja som casom ( ale az okolo roku) uspavala na posteli dojcenim.
časom to prejde ... v roku a pol už zaspal na posteli, stačilo pri ňom ležať
Ja mam ročnu dcerku a ta občas zaspi sama a niekedy ju musim kočikat aby zaspala. Prva dcerka ta zaspala vzdy sama ked mala rok no druha je taški oriešok a ešte že prva nebola tolko naročna vtedy som bola velmi zle natom. A teras jeto otrochu lepšie . A ked ju dam do postielki spat vela plaču ale ked je hore tak sa vie v postielke zahrat no ked pride na spanok tak to uz je tasie. A druha co bude mat tri roki tasa budi len ked potrebuje caj a niekedy ma,dni ze zaspi aj o 00a to neviem ci skour ist k nej alebo k druhej Ale ked bola starsis mensia jasom ani nevedela zeju mam😁
Nijak, počkaj nech sa to odnauči sam. Moj sa to v 9 mesiacoch sam odnaucil. Zo dna na den sam zacal zaspavat v postielke bez cumlika a uprimne mi to chýba ..
Vekom