Uspávanie 8m dieťaťa

kristinia43
23. okt 2019

Prosím vás ako uspavate deti? Uspávam len na rukach na fitlopte. Sam nechce zaspat. Ako ho to odnaučiť? Ďakujem

evkamotka
23. okt 2019

Vekom

sapetka
23. okt 2019

Aj my sme to tak hojdanie vo vajci nosic fitlopta a od 9/10m zacal zaspavat v posteli nasej s tym ze sme ho prekladali. Ale musel ho to naucit tatko takto zaspavaf lebi pri mne chcel leb na rukach byt

siska53
23. okt 2019

@kristinia43 ja som casom ( ale az okolo roku) uspavala na posteli dojcenim.

zuzanockamt
23. okt 2019

časom to prejde ... v roku a pol už zaspal na posteli, stačilo pri ňom ležať

adrika222
23. okt 2019

Ja mam ročnu dcerku a ta občas zaspi sama a niekedy ju musim kočikat aby zaspala. Prva dcerka ta zaspala vzdy sama ked mala rok no druha je taški oriešok a ešte že prva nebola tolko naročna vtedy som bola velmi zle natom. A teras jeto otrochu lepšie . A ked ju dam do postielki spat vela plaču ale ked je hore tak sa vie v postielke zahrat no ked pride na spanok tak to uz je tasie. A druha co bude mat tri roki tasa budi len ked potrebuje caj a niekedy ma,dni ze zaspi aj o 00a to neviem ci skour ist k nej alebo k druhej Ale ked bola starsis mensia jasom ani nevedela zeju mam😁

saskia_98
23. okt 2019

Nijak, počkaj nech sa to odnauči sam. Moj sa to v 9 mesiacoch sam odnaucil. Zo dna na den sam zacal zaspavat v postielke bez cumlika a uprimne mi to chýba ..