Mamičky idem si po radu moja dcérka mala 3 mesiace.celý deň je vysmiata,papá,kaká aj spinká dobre.ako náhle príde kúpanie to je stále vysmiata a po kúpaní nasleduje asi pol hodinový rev (ktorý ma totálne vysaje z energie a to mám ešte dvojročnú dcérku) potom na pol hodinu zaspí a keď sa zobudí tak ju uspávam asi hodinu na rukách hočkaním lebo jej sa drieme ale keď ju položím tak plače a to zase nemôžem ju nechať lebo by mi zobudila tú staršiu.Tak prosím poraďte Mám ju uspať v kočíku čo pre mňa bude jednoduchšie a rýchlejšie alebo keď už má 3 mesiace mám vydržať prejde to?
@dudlicek2002 maličký má sedem mesiacov, posledný mesiac sa uspávame iba v kočíku. Keby som vedela že to bude najlepšie tak uspávam od začiatku. Večer zaspí, spí tam do polnoci a keď chce papať nakrmim a preložím do postieľky. Vtedy sa už nezobudí. Keď bude mať 15 snáď zaspí bez kočíka 😁 každopádne uspávanie v kočíku trvá maximálne päť minút, v postieľke alebo inde aj hodinu a pol. načo trápiť drobca
Aj my sme uspavali v kočíku, doma sme mali na koberci východene koľajnice,lebo nášho trebalo kočíkovat aj hodinu. Prešlo to samo a potom už spal v postieľke
my pravidelne uspávame pri raste nových zúbkov inak by malá ani neyaspala 🙄 však píšete že vaše bábätko má tri mesiace to u nej teda ešte používate na kočiariku pravdepodobne vaničku. To ak jej tam dáte dečky má to isté ako postieľku.
@dudlicek2002 ja uspavam maleho od mala v prenosnej postielke na kolieskach,pre mna najpraktickejsia vec z celej výbavy, ale aj tak ho potom preložím do normálnej postieľky. V tej na kolieskach spava aj cez den, ma tam väčšie pohodlie ako v kociku..
@dudlicek2002 aj ja som za kočík, moja do roka zaspávala vo vajíčku, čo by nebol až taký problém ale muselo sa hojdat.... A syn do roka v prutenom košíku na kolieskach, inde spať nechcel
Moji do roka spali v kociku - cez den iba vonku v pohybe, nachodila som tisicky kilometrov, pocas splnu sme vonku kocikovali aj o polnoci😂. Kamoskina mala spala do roka cez den iba za jazdy v aute😅
Aj môj dlho spával v kočíku a potom raz som ho dala do postieľky a už spal tam,bolo to okolo 7 mesiaca
Uspavaj tak, wko to mas najrychlejsie a najpohodlnejsie. Kocik, nosic, co komu vyhovuje.
za mna? uspi v kociku, aj ja tak robim. prveho som nemusela, pri druhom vyuzivam. tiez ho nemozem nechat rucat na hory na lesy na cely barak. skusala som fitloptu, gauc, postielku, vyhral kocik.