Uspávanie 3 mesačnej. Kočík alebo vydržať?

dudlicek2002
7. jan 2019

Mamičky idem si po radu moja dcérka mala 3 mesiace.celý deň je vysmiata,papá,kaká aj spinká dobre.ako náhle príde kúpanie to je stále vysmiata a po kúpaní nasleduje asi pol hodinový rev (ktorý ma totálne vysaje z energie a to mám ešte dvojročnú dcérku) potom na pol hodinu zaspí a keď sa zobudí tak ju uspávam asi hodinu na rukách hočkaním lebo jej sa drieme ale keď ju položím tak plače a to zase nemôžem ju nechať lebo by mi zobudila tú staršiu.Tak prosím poraďte Mám ju uspať v kočíku čo pre mňa bude jednoduchšie a rýchlejšie alebo keď už má 3 mesiace mám vydržať prejde to?

ukulela
7. jan 2019

za mna? uspi v kociku, aj ja tak robim. prveho som nemusela, pri druhom vyuzivam. tiez ho nemozem nechat rucat na hory na lesy na cely barak. skusala som fitloptu, gauc, postielku, vyhral kocik.

bobula46
7. jan 2019

@dudlicek2002 maličký má sedem mesiacov, posledný mesiac sa uspávame iba v kočíku. Keby som vedela že to bude najlepšie tak uspávam od začiatku. Večer zaspí, spí tam do polnoci a keď chce papať nakrmim a preložím do postieľky. Vtedy sa už nezobudí. Keď bude mať 15 snáď zaspí bez kočíka 😁 každopádne uspávanie v kočíku trvá maximálne päť minút, v postieľke alebo inde aj hodinu a pol. načo trápiť drobca

pininka
7. jan 2019

Aj my sme uspavali v kočíku, doma sme mali na koberci východene koľajnice,lebo nášho trebalo kočíkovat aj hodinu. Prešlo to samo a potom už spal v postieľke

diusk
7. jan 2019

my pravidelne uspávame pri raste nových zúbkov inak by malá ani neyaspala 🙄 však píšete že vaše bábätko má tri mesiace to u nej teda ešte používate na kočiariku pravdepodobne vaničku. To ak jej tam dáte dečky má to isté ako postieľku.

29simona29
7. jan 2019

@dudlicek2002 ja uspavam maleho od mala v prenosnej postielke na kolieskach,pre mna najpraktickejsia vec z celej výbavy, ale aj tak ho potom preložím do normálnej postieľky. V tej na kolieskach spava aj cez den, ma tam väčšie pohodlie ako v kociku..

eriksonka1234
7. jan 2019

@dudlicek2002 aj ja som za kočík, moja do roka zaspávala vo vajíčku, čo by nebol až taký problém ale muselo sa hojdat.... A syn do roka v prutenom košíku na kolieskach, inde spať nechcel

bubinko1506
7. jan 2019

Moji do roka spali v kociku - cez den iba vonku v pohybe, nachodila som tisicky kilometrov, pocas splnu sme vonku kocikovali aj o polnoci😂. Kamoskina mala spala do roka cez den iba za jazdy v aute😅

keyneska
7. jan 2019

Aj môj dlho spával v kočíku a potom raz som ho dala do postieľky a už spal tam,bolo to okolo 7 mesiaca

lindusss2016
7. jan 2019

Uspavaj tak, wko to mas najrychlejsie a najpohodlnejsie. Kocik, nosic, co komu vyhovuje.