Ahojte baby, vy tiez poznate taku mamku ktora sice ma male deti ale je stale nalicena vlasy tip top, vyobliekana a to v dedine. No neviem nejde mi do hlavy kedy to stiha. Poznate vo svojom okoli aj vy taku mamicku?
Áno ;)
Poznam:D
@lala0000000 Áno. Seba. No žijem v meste. Každá by taká mala byť. Čas sa vždy nájde na to, na čo sa chce nájsť.
Ano ja tak chodim. Vlasy len vyzehlim kedze som sa dala ostrihat na mikado, make up mi trva dokopy 10 min a to mi maly podava štetce vacsinou, obleciem saty, sandalky a ideme na prechadzku. Sak som hotova za 15 minut aj s tym ze vychystam drobca. Neznamena ze ked som mama, ze budem chodit jak nejaka socka. 🤷🏻♀ a byvam na dedine kde aj lišky davaju dobru noc ale chcem sa sama sebe páčiť.
Jasné, poznám. Seba. Mám 5 detí a v živote by som nešla neupravená medzi ľudí. Hanbila by som sa ako pes.
Ja to vídavam v čakárni u pediatra - mamičky, dohabane až hroza - leopardie leginy(!!!), pasikovane tričko... bez podprsenky.. na nohách crocsy. Ja tam vzdy prideme biznis šatách alebo kostýme lebo potom/predtym idem do prace.
@lala0000000 byvam na dedine, mam 2 deti a upravena som vzdy. Ved to, ze mame deti, neznamena ze mame chodit neupravene, zafulane, vo vytahavych teplakoch...
Upravenost pre mňa znamená umyté vlasy, čisté oblečenie, žiadne vytahane tepláky, a líčenie už každá podľa seba, ja make up už roky nepoužívam, len špirálu, nie preto ze nestíham ale preto ze nemám rada ten pocit mat niečo napatlane na tvári.
Niektore baby su pekne, maju vlasy kvalitne pekne,rovne,obocie pekne, prirodzene pekne tvaricky alebo vyrazne uz od prirody. A potom sme tu my, tie ostatne 😂 vlasy by som zehlila tak 30minut, staci dusno ako posledne dni a vlasy mam ako ovca. Po 2 detoch neviem prinavratit hustotu, uz sa mi to asi ani nepodari. Mam nevyzrazne padnute oci, cize licenie by tiez zabralo dost. Obocie mam tenke nevyrazne,dokreslujem. Ano, mne by to zabralo tak 25 minut aby som vyzerala sik, ale moje vlasy vyzaduju tak hodinu denne upravu aby boli pekne, a vydrzali by tak do poobedia. No tak pardon, na toto fakt nemam cas. Ale aspon si kupim sem tam kvalitne oblecenie a to niekedy prida na krase, ak je dobra farba, a kvalita a pekne sedi styl/strih.
Mám 3 deti, momentálne s dvojročným na RD, ale základnú úpravu a vlasy stíham vždy( cca 10 min), tiež bývam na dedine, mohlo by mi to byť jedno,ale prisťahovali sme sa z mesta a som na to zvyknutá. Samozrejme podpätky momentálne nenosím 😂, iba ak na nejakú špeciálnu príležitosť. Je to aj kvôli sebe, cítim sa lepšie - upravená😍. Ale klamala by som, že nemám občas je aj deň "strašidlo ", hlavne počas menzesu, keď sa mi nechce ani "nechcieť", ale vtedy nevytiahnem päty z domu, max na dvor. Ale inak vždy upravená ☺
aj ja mam kamaratky ktore maju deti, byvaju na dedine maju rodinne domy a aj napriek tomu su upravene. podla mna sa vsetko da stihat, ked zena chce
@lala0000000 Poznam
@ladyvi Uplne mimo temu, ale ja mam vlasy rovne a vzdy som chcela kucerave a teraz ked citam, ze napr. Ty si ich musis zehlit, aby si bola s nimi spokojna, tak sa tak v duchu usmievam-chceme to, co nemame a pritom by stacilo vymenit😀
@lala0000000 Nerozumiem tomu ze "a to v dedine"? To ci zena byva v meste ci na define nejako definuje ci ma/moze/musi byt upravena? Upravena zena na dedine je nejaka rarita ci co?
@lala0000000 admini ti zmenili nazov temy, ze? Zda sa mi, ze tam bolo "na materskej" .. Mozno by mohli vysvetlit, co ich k tomu kroku viedlo.. Nuz hlavne, ze maju co robit.. 😀 😀
@dskjhfdlkdjhl ja ich praveze nezehlim, nemam na to cas, ale aj kuceram dat formu a vzhlad upravenosti vyzaduje strasne vela casu. Ziadne ze ucesem si rovne vlasy. A staci jedna noc, a cez spanok sa ti kucery uplne rozpadnu, cize na druhy den uz vyzeras uplne ako neupravena haraburda. Navyse kucerave vlasy su strasne suche, cize im chyba lesk. Takze spravis drdol a den pokracuje. Alebo sa mozes hrajkat s kucierkami kazde rano polhodinu 😂
@lala0000000 to ako preboha súvisí, že býva na dedine? :D to ženy na dedine majú chodiť v dederónovej zástere, s účesom a la "zvädnutý karfiol", zarastenými nohami a obočím na Brežneva? :D :D :D
@lala0000000 a čo keď chodí upravená? Ona sa dedina zmenila a nežijú tam len tety neurčitého čo chovajú svinky a majú manželov dennodenne v šenku. Uprav sa aj ty a nezáviď ostatným.
Mne to skor pride, ze na dedine sa zenske az moc fintia, aby sa ukazovali😄 v meste maju vsetci na haku
Ja som taká bola a aj som. A čo?
Ach zeny 🙈🤦 zas utocite na absolutne nepodstatnu vec, nic zle som tam nepisala nadpis bol pozmeneny 🤷♀️
Pre niekoho to bude šokujúce, ale kozmetika dorazila aj na slovenský vidiek. Dokonca už ani kroje sa toľko nenosia. Pre mňa je šokujúce, keď niekto býva v nejakom okresnom mestečku a tvári sa jak keby bol z New Yorku. Pripomína mi to moju krstnu mamu, tá o sebe rada hovorí, že je mestská žena. Keď mi to povedala naposledy odporučila som jej ísť aspoň do Prahy, aby videla ako mesto vyzerá.
@lala0000000 poznám 🙂🙂, má 5 deti, ale kľudne do katalógu môže sa ísť fotiť, aj ona aj dom