Uplakané bábätko

daniela1994_1
16. feb 2023

Baby,

chcem sa spytat, tie co mate uplakane babatko, ako ho v bdelom okne zabavate? Ja mam pocit, ze nas sa vyslovene zacne nudit a celkovo je dost na moj vkus uplakany a pride mi smutny. Ma dva a pol mesiaca a skoro vobec sa na nas neusmieva, chechoce sa na predmety, na psa, pripadne ked sme boli u fyzio chechotal sa ked ho prehadzovala. Rano sa budi s placom, nestalo sa mi, ze by som sa nahla nad postielku a privital ma s usmevom, pricom spinkal kludne celu noc pomaly, mac sa raz prebudi na krmenie, cez den ked ho dam do hracej deky place, v hojdacke place, na rukach place, kontakt koza na kozu place, ked sa ho snazim rozosmiat skor sa rozplace ako by sa smial. Milujem ho najviac na svete ale som z toho dost smutna a dost ma to trapi, lebo to vyzera akoby bol stale nestastny, nespokojny. Hovorila som aj pedi, aj ho celeho popozerala, nezda sa ze by mal nejaky zdravotny problem. Aby nemal reflux tak zahustujem mliecko a davam gastrotuss, ale proste mne pride ze dost place. Je to take pre mna smutne ze furt ma slzave oci. Ostatni pridavaju fotky a videa ako sa ich anjelikovia smeju a chichocu a ja mam len videa ako place alebo slzi. Poradte, ako ho zabavit, ako ho rozveselit ? Pri nom som kludna, snazim sa aj plac brat s usmevom aby nebol aj zo mna nervozny. Tehotenstvo tiez som nemala stres.

nedokazem si matersku vobec uzivat, lebo mi fakt pride ze je stale len nestastny. A ja uz neviem ako ho rozveselit.

Dakujem

cecilia29
16. feb 2023

Ja mam doma "sialene smutnu princeznu" s revom sa mi budila asi do 3.rokov, poradne prevala. Teraz je to iné, ma 4 a neplace ani pri odberu krvi. Ale zase smejeme sa ze puberta totálna. Stále rieši nejaké "filozoficke otazky" neprimerane veku. Ja len ze nie si v tom sama. Mam 3 a každé je iné. To tretie teraz je presne ten typ dokonalého dieta ze ráno nákupnom do postieľky a ona úsmev od ucha k uchu. Ona ani neplač. Len mrnci. S tým vlastne nič nespravíš, len sa s tým zmieriť. A možno taka rada, moja mala rada hudbu a tancovanie

simona92101
16. feb 2023

@daniela1994_1 no,kedze ma reflux,tak sa necudujem ze place,ono je to dost bolestiva zalezitost,deti to pali v hrdle aj v zaludku.mam 4.5 mesacnu tiez s refluxom a tiez vela place😏 cez bdele okno sa jej musim venovat na 120%,nedajboze si sadnut.

anny29
13. feb 2024

@daniela1994_1 s odstupom času, ako ? Prešlo to po určitej dobe? Mám doma podobne bábätko, viac smutné než veselé ...dúfam že to raz prejde