Uplakané 6 týždňové bábo

saty.predaj
24. aug 2018

Ahojte mamicky mate aj vy niektora take strasne urevane babatko, ze chce byt cely den na rukach. Ani spat nevie v postielke cez den? Moja sa po polozeni do postielky zobudi do 7 minut. Dakujem

zuzanockamt
24. aug 2018

@saty.predaj treba skusit satku alebo nosic - ergonomicky a bude po probleme ... Dieta bude spokojne a ty vsetko stihnes

saty.predaj
autor
24. aug 2018

@zuzanockamt dakujem mam aj satku aj manduku aj to praktizujem, ale posledne dni som z toho nejaka unavena. :(

saty.predaj
autor
24. aug 2018

@zuzanockamt kedy to prestane? 🙂

basska_b
24. aug 2018

Nie je hladna? Sanie mlieka by ju malo unaviť. Keď už som nemohla, tak som ju držala na rukách, ona spala a ja opreta tiež na gauči, alebo som si čítala knihu/na internete. Na rukách keď zaspí, treba počkať 15-20 minút, kým sa dych stane sotva počutelnm a až potom opatrne položiť. Nesmie mať pocit, že pri ukladani padá, lebo reflex ju zobudí. Ono by ju to malo prejsť po pár týždňoch

zuzanockamt
24. aug 2018

@saty.predaj ono to potrva dlhsie...treba byt trpezlivy 🙂 ja som satku/nosic prestala u syna pouzivat pri zaspavani zhruba v roku a pol 😉

zuzanockamt
24. aug 2018

@basska_b niektore deti na posteli spat nevedia a vyzaduju kontakt...mozes cakat kolko chces a po prelozeni su hore 😉

saty.predaj
autor
24. aug 2018

@basska_b hladna ani smadna nemyslim, lebo na rukach je vzdy kludna ale ked ju polozim najopatrnejsie na svete tak sa prebere do 10min vzdy a potom cele uspavanie od zaciatku. tak ju pre istotu ani nedavam z tela dole.

kvetinka75
24. aug 2018

mala som , prestalo to cca v 6 mesiacoch. Najskôr som si myslela že po 6 týždňov, potom že po 3 mesiacoch a po pol roku bol ako tak klud.

saty.predaj
autor
24. aug 2018

@zuzanockamt tak to je asi nas pripad je prudko kontaktny typ

saty.predaj
autor
24. aug 2018

@kvetinka75 tak to je ozaj dlho. A to aj ked mal 3 mesiace ho nic nezaujimalp ked bol hore a len reval?

staniica
24. aug 2018

Ja som tak s malym prelezala cele dni ked bolo treba, hlavne sa treba nastavit na potreby dietatka, nie kazde dieta je take: kde ma polozis, tam budem... a to mi v satke ani nechcel byt, tak jednoducho na gauc a lezali sme obaja, ak sa podarilo, tak som ho prelozila a sla nieco porobit...

emuemu
24. aug 2018

Môj malý bol taký, lebo mal hlad...ked sme začali prikrmovať, zrazu som mala spokojné kľudné dieťa, ktoré dobre spalo a vedeol sa aj samo prehrať v postielke

alobalka
24. aug 2018

@saty.predaj naša nechce spat ani v kociku: ) používam babysatku (keď ideme von, keď malá už moc mrnka) . Doma ju mám v takom chicco relax krasielku. Tam vie vydržať a niekedy aj zaspi. Ale musí hlbšie zaspať najskôr v náručí. Potom ju prenesiem. Večer do postielky, cez deň do kresielka prípadne vonku do toho kocika.
Bábätká si potrebujú kvalitne pospať aj cez deň, aby neboli nervózne. Tak treba hľadať vhodný spôsob. Naša v noci napríklad krásne zaspi a to sa kojime aj 4×...

saty.predaj
autor
24. aug 2018

@alobalka tak to je super 🙂

kvetinka75
24. aug 2018

@saty.predaj ja mám dcéru, chvílu poležala ale iba v kočíku ked bol v pohybe, na rukách, keď som si chcela na chvíľu nohy vyložiť, tak som si ľahla , dala si ju na brucho a tak vydržala. Len nie sama. Večer , v noci plače, krátky spánok. Stále iba na rukách. A stále som sa jej musela venovať, sama nemohla byť, iba chvíľu a potom to znova začalo. Väčšinou len na brušku a keď nemala ,,program,, tak spustila.

kvetinka75
24. aug 2018

Už keď sedela, bolo to lepšie.

saty.predaj
autor
24. aug 2018

@kvetinka75 no ved to kym si to dieta nesadne je to strasna otrava. kedy si sadla?

siska53
24. aug 2018

@saty.predaj u nasej po 3m.zacalo to ustupovat. Uz tolko neplakala.

kvetinka75
24. aug 2018

@saty.predaj tak 6 mesiacov cca čo si pamätám.

basska_b
24. aug 2018

@saty.predaj
@zuzanockamt hej to môže byť, že chce cítiť mamičku, tak potom jedine satka, lebo sa ani na WC nepohnes

saty.predaj
autor
24. aug 2018

@kvetinka75 no to je super. len ci nasa si niekedy aj sadne, ked je vkuse na mne nalepena. 🙂

saty.predaj
autor
24. aug 2018

@emuemu u nas to hlad nebude

marvin1234
24. aug 2018

@saty.predaj my to mame tiez, maly ma 3,5
esiaca a zda sa mi ze sa to este zhorsuje. niekedyy som z toho na nervy, unavena, znicena, nosim ho cez den v nosici alebo spi na posteli ale nesmiem sa od neho pohnut, len si sadnem a je hore. V noci spal uzasne, posledny tyzden uz aj v noci sa vkuse budi a to spi pri mne...tiez chce byt stale na rukach a kazdy do mna drbe ze sme si ho to naucili. Bol taky od prveho dna...

mmoni89
24. aug 2018

Skus ci nebude spat lepsie na brusku.Moji obidvaja len tak spali.Zachranilo mi to zivot ked som zistila ze na brusku si pospi pol hodku az hodinu 😁

saty.predaj
autor
24. aug 2018

@mmoni89 aj to som skusila, ale tiez sa zobudi. :( ani cumliky nechce. je to hrozne. Super, ze vam to zabralo

saty.predaj
autor
24. aug 2018

@marvin1234 Tiez mi to hovoria. a ze ho rozmaznavam nosenim a ze treba nechat vyplakat a zvykne si. len dovtedy pridem o sluch :D

noname26
24. aug 2018

Je to kontaktne babo. Moja mladsia neznasa kocik, auyosedacku, kresielko. Tak len satkujeme. V noci sa neamiem ani na par cm vzdialit hned je hore.bez satky by som bola v blazinci. Prva ulava nastala ked ju zaujali hracky na hrazdicke, par minut volna.dalsia asi az ked si sadne. Ked je v satke ba mne spokojne kuka aj spinka. Starsia bola prsnikova, ale vekom sa to zlepsovalo.v dvoch rokoch prespala sama obedny spanok.a to ame zacinali ze boka hire po par minutach a zrazu polhodina, hodina, cely. Je to o veku a zrelosti.a cim skor clovek prijme co dietatku vyhovuje tym budu obaja spokojnejsi.toto mlada ma coskoro polroka a susedia vravia ze ju hadam nepoculi plakat.ked je hore a hra sa alrbo je na mne jw apokojna a vysmiata.prve tyzdne kym sme na to prisli boli len o nespokojnosti hadam.

mmoni89
24. aug 2018

@saty.predaj zabralo ale tiez az tak v troch mesiacoch asi .dovtedy som len nosila a niekedy presedeli len cely den a kojila som a tak dookola.Prezili sme ale bolo to na prasky niekedy.mladsi si zvykol skor zaspavat sam lebo musel,nemala som tolko casu na neho a veru si obcas aj musel poplakat .ale uz ako sa zacali presuvat sami vsetko sa zlepsovalo.Drzim palce

kvetinka75
24. aug 2018

@mmoni89 aj u nás to tak bolo

kvetinka75
24. aug 2018

@saty.predaj ja som na vyrevanie sa nemala nervy. Mne to nedalo. Ale prežila som. Je to krátka doba a zistila som, že toto nebolo to najhoršie, čo sa v živote vyskytlo. Teraz by som kopu problémov vymenila za ten polrok nevyspatý. Neboj bude dobre časom. Len treba vydržať.