Ahojte prosim o radu babo ma 3.5 mesiaca uspavali sme sem tam na rukach na prsniku dakedy sama zaspala na postielke poslednu dobu uz chce zaspavat len na rukach ....zaspi na rukach a pri ukladani do postielky otvori oci a hysaci reve nejde sa upokojit prosim o radu co mam skusit ....skusali sme polozit do postielky vyrevat 10min a nic...skusali sme rozpravky citat alebo sa len tak rozpravat a nic.... Komentare ze je rozmaznana si mechajte prosim o radu dakujem moc 🙂🙏
@lubica9414 mame v zavinovacke praveze tak ak dobre chapem neni to telo na telo 😐
odporucam knizku Kazde dieta sa vie naucit spat. da sa stiahnut.
najdes tam kopec odpovedi o detskom spanku, aj uspavani . pomoze vam to pochopit a rozhodnut sa, ako dieta naucite zaspavat.
mali sme tiez jedno take obdobie a pomohlo ked spal v strede nas na velkej posteli. potreboval citit mamu
@bosorka2302 nevydrzi ani sekundu medzi nami v posteli 😂
@alex5896 skúste hácku. My sme kúpili hneď pri prvej dcérke a momentálne ju používa už štvrté dieťa v rodine 😊 a určite ešte bude putovať ďalej, lebo moja sestra čaká bábätko a už sa pýtala, či požičiam 🙂 možno chvíľu potrvá, kým si dcérka zvykne v nej zaspávať, ale potom vám to ušetrí veľa nosenia na rukách. My ju máme zavesenú nad manželskou posteľou a keď sa dcérka v noci začne hemžiť a viem, že ešte nemôže byť hladná, len dvihnem ruku, trochu ju pohojdám a spíme ďalej 😊
Moj ma vyse 2 rokov, uz od porodnice bol uplakany a uplakany je doteraz a ja sa modlim nech to uz skonci🙈
Odgrgne si?
@ivangeline ano aj dva razy dakedy.
@alex5896 určitě mrkni na instagram - spinkajbabo, babiesandsleep, prosimspinkaj, spanekmiminek 🙂
@alex5896 je to uplne normalne a bude sa to stale menit... Nas nemal do 3 mesiacov problem. zaspat hocikde a hociako, potom bol mesiac taky, ze iba na rukach a toto iste, len co som ho polozila, tak plakal. Uspavali sme ho teda na rukach, ak to potreboval alebo v nosici, aby som si setrila chrbat. Potom to bolo zas nejaku dobu uplne v pohode, zaspaval zas velmi jednoducho a teraz v 6. mesiaci zacina zas tazsie zaspavanie. Beriem to tak, ako to je, je jeste malicky. Osobne si myslim, ze je to deti normalne a niekedy nepomoze nic, iba trpezlivost. A to sme skusali vselico, nezavisle od denneho rezimi ci predspankovej rutiny je jeho spanok a zaspavanie ako na hojdacke, raz chvilu dobre, potom horsie obdobie... Osobne by som ale dieta nikdy nenechavala vyplakat.
@alex5896 vyrevat nedavaj, nic to nevyriesi.. je to prvy spankovy regres, dalsie zvyknu neskor byt v 6. a potom v 9. mesiacoch.
Neviem, kto by ti tu pisal o tom, ze je rozmaznana, ked to je absolutna kravina. 3mes. dieta sa neda rozmaznat, normalne naplnas jej potreby..
Treba skusit, co zafunguje.. nepocuvaj ani nezmysly o tom, ze si ju na nieco “naucite”, syna som rok (od 1,5r kedy som prestala kojit, az do 2,5r) uspavala jedine nalozenim do kocika a vozenim do zaspatia. Niekedy zaspal do 15min, inokedy az po pol hodine, niekedy to bolo uz pred 21:00, inokedy az po 22:00, prezili sme to, naucil sa spat aj sam. Teraz ma 4 roky. Treba to vydrzat a skusat, co vam zafunguje, presli sme si tym vsetky.
@alex5896 a máte bábo zabalené ešte, či len tak v pyžamku držíte na rukách? My máme taku vychytávku, že si dáme pod dcérku perinku len aby nebola akože telo na telo a potom keď ju ukladám, tak necíti, že ten telový kontakt sa stratil. Neviem, či som to zrozumiteľne napísala.