Prosím nemáte nejaké tipy ako umývate vlasy malým deťom okolo 1roka ak to nemajú rady? Moja dcéra keď jej zaklonim hlavičku vydrží tak asi 3 sekundy a aj keď ešte len vodou namáčame vlasy stačí aby jej pár kvapiek stieklo čistej vody do tváre a spusti rev
Moj ma sice uz 3 roky, ale od babatka to neznasa. Nastastie je to chlapec, ale po kazdom umyvani vlasov som mokra ja a aj kupelna… komplet… a cakam vzdy rano zvonenie socialnej pracovnicky, ze tyram deti 😂😂😂 lebo on reve fakt tak strasne, akoby ho som ho rezala 🤷♀️ cize radu nemam, iba povzbudenie, ze v tom nie si sama 😂
@anonymous87 ked je už taký väčší daj mu uterák menší nech si drží na očkách aby mu nešla voda... u nás to pomohlo
@sasitimi17 on ani hlavu nechce zaklonit. Tvrdi mi, ze jeho umyvanie boli 🤦♀️😂
Normálne som umyla,rev - nerev, šampón ich nestipal (zámerne som na sebe skúsila) a voda im neublíži. Veď to je minúta, umyjem, opláchnem, hotovo.
Áno, skúsila som silt, ale za mňa to bola hlúposť, skôr sa mi zdalo, že im viac vadí to mat na hlave, ako tých pár sekúnd vody v očiach.
Ja som dávala uteracik na oci, aj stále davam. Už si drzi sama. Ja ju úplne chápem, keďže tiež neznesiem vodu na tvári a už vôbec nie v očiach.
podobne ako @jaskolka , umyla som normalne sprchou, ci bol rev alebo nie ... Keby sa mam vyhybam vsetkym cinnostiam, kedy mala place, chodila by len nahata, s jednou precuranou plienkou s chrumkov v ruke. Proste, vlasy sa umyvat musia, cim skor to pochopi, tym to bude jednoduchsie ked bude starsia. Chapem to, ze jej to neprijemne, ale mne je tiez neprijemne ked mi ide do oci voda, a aj tak si tie vlasy umyt musim. Neubudne z nej, ked si minutu poplace
My rovnako, moja reve aj keď jej umývam len telo. A keď aj vlasy, to reve jak keby som ju z kože drala. Ale neriešim, tú chvíľu to vydrží aj ona aj ja. Raz si zvykne.
Mne mama hovorila, že som ako malá vždy revala ako tur keď mi umývala vlasy a nahodou mi kvapla voda na tvár.... teraz o 30 rokov neskôr to stále nenávidím a mať mokrú pleť, či vodu v očiach/ušiach je moje najväčšie utrpenie, radšej rodiť, sedieť v kresle u zubára... čokoľvek len nie voda v tvári 😂
Dá sa kúpiť taky šilt na umývanie vlaskou detickam