Umrnčané 15 mesačné dieťa

rira
19. jún 2021

Pekný deň mala ma 15 mesiacov a v kuse mrnci všade so mnou 🙈nemôžem ísť ani na záchod nikde,nechce sedieť v autosedačke,každá cesta katastrofa.Odmieta spat v postieľke kde sme mino domu,odmieta jesť zeleninu ovocie len banán sem tam jablko ani melón ani jahody som v koncoch.

nikpa
19. jún 2021

@rira je to len obdobie, prejde to. Musíš len vydržať aj keď je to ťažké. Veľa trpezlivosti prajem.

maximilie
19. jún 2021

@rira zrejme jej idu zúbky
Našej v tom čase isli stoličky
Nehnevaj sa na ňu, nerobí to naschvál. Len pevné nervy. Skus pozrieť do pusy, ci nemá veľmi opuchnuté ďasná.

rira
autor
19. jún 2021

@maximilie stoličky už jej vyšli

laura0107
19. jún 2021

@rira gratulujem..máš úplne normálne 15mesacne dieťa
veľká väčšina sa správa presne tak ako si popisala a ešte mnoho dalších veci k tomu..😉

dominikamacakova
19. jún 2021

Aj u nás. Niekedy mi jej je ľúto, že je taká nešťastná a zo všetkého frustrovaná a niekedy mám totálne nervy, ale tak snažím sa zachovať kľud. Je to len obdobie a prejde. Ako každé doteraz 🤷

gugugaga123
19. jún 2021

@rira Daj mu cumel.

andreatytler
20. jún 2021

@rira Ja som od narodenia syna na zachode sama este nebola... alebo prinajlepsom musia ostat otvorene dvere by mohol behat dnu a von. Ma 18 mesiacov a vsade chodi za nou ako moj tien.
Urcite ju nechaj pri sebe ako len chce... to obdobie prejde lahsie ak vyhovjes jej potrebam.
Ale chapem ake narocne je to... mas moznost ju nechat s muzom alebo s rodicmi aspon na par hodin denne? U nas vecer uspava muz a ja mam cely vecer pre seba.

K ovociu... u nas idu iba jablka a hrusky. Ostatne ovocie struham a schovavam do struhaneho jablka alebo hrusky. Ale ma rad mrazene ovocne pire... uvarim pomixujem a zmrazim.

Autosedacka... niektore dieta neznasa byt priputane na dlhsiu dobu, vtedy nic nepomoze. Cestujeme len na nutne trasy a ak place neda sa nic robit.

ktochytavzite
21. jún 2021

@rira tak ale take su deti,umrncane a nespokojne a stale za mamaou,ale tak si si aj vychovala,ked nevhces aby stale za tebou behala nechaj si ju aj troska poplakat ked ide za tebou nie stale na ruky alebo pusti jej daco a chod do inej izby,uz je cas ju troska takto ucit inak to bude stale s nou take ze mama mama,a je to adi aj povaha ja som tiez taku ml 1 dceru le aj druhe su podobne ale lepsie kedze na ne nebol tak cas ako na starsiu,cize ja som na vychovu vzdy povedala ze nie ze to je povahou,ale je to ak vychovou kedze povaha sa da cibrit.Baby tiez urevnky su ale tie si uz viacej porevu kdezto prva stale na rukach za kazdy rev a bezi mna ani na krok.