Umrnčané 10-mesačné dieťa

barbs7882
15. okt 2024

Ahojte,mala ma 10 mesiacov a od malicka je velmi uplakana.Ked bola mala pobehali sme s nou po vsetkych lekaroch,aby sme vylucili zdravotne priciny.Je zjavne taka povaha.Stale som pocuvala,ze sa to zlepsi,ale ono je to v principe rovnake.Vela mrnci,zo spanku vstava bez nalady aj ked sa dobre vyspi.Nie je take to typicky usmievave dieta.Ja to uz psychicky nezvladam,kto nemal take dieta,nepochopi.Chcela by som sa spytat mamiciek,co mali taketo narocnejsie deti,kedy sa to zlepsilo?Ja placem snad kazdy druhy den od zufalstva,nikde sa s nou neda ist,po chvilke vrieska aj v kociku aj v autosedacke.Ked idem cikat vrieska,jest stiham akurat tak v rychlosti cosi zahryznut.Ja som sa na nu strasne tesila,velmi ju lubim a snazim sa robit vsetko najlepsie ako viem.Ale velmi sa trapim.Je to strasne nonstop pocuvat mrncanie.Jasne,ze ma aj svetle chvilky,ale je ich malo.Nikoho s podobnym dietatom v okolo nemam,nemam sa s kym o tom porozpravat.Dakujem

andrea_82
15. okt 2024

Aj nas mladsi je taky. Teraz ma rok a pol a lepsie aj horsie dni. Niekedy pisti a niekedy uz je to usmievave babo. Ja som sa casom naucila mrncanie ignorovat.

tamky123
15. okt 2024

Tu som! Mám chuť sa vyhodiť z okna. Ja to už nedávam, asi mám depresiu z nej, ale je strašne urevaná. Nonstop. Či spí pol hodinu alebo hodinu a pol, zobudí sa a mrnčí. Nič ju nebaví. Ráno sa zobudí, hneď mrnčí. Dám ju do postieľky reve reve reve. V kočári nevydrží. Idú jej zuby, to je fakt, ale toto je extrém už. Neužívam si vobec materstvo alebo nejakú materskú dovolenku. Čistá katastrofa. Radšej by som dvanástky robila …

laura9214
18. okt 2024

Dievčatá...akurat som chcela písať novú diskusiu o tom, ze naše 7 mesacne dievčatko je uplakane. Nevydrzi ani v kočiari ani v autosedacke ..nevydrzi ležať samé.. len nejakých 5-10min. a stále sa chce nosiť na rukach inak place. Neplace celý deň vôbec. Cez deň place akurát pred spánkom alebo keď je hladna aa potom večer o 17 ma hodiny 2 do 19 kedy ide spať, že place place ..chvíľky sú bez plaču...nerozumieme z coho..co sa deje..a prečo to tak vlastne je....
Je nadherna a ľúbime ju najviac. Len je to riadne náročné!!! Fakt... ja som si tiež takto vzivote matersku nepredstavovala...
úplne rozumiem tomu co tu pisete..keď iné mamy vidím kocikovat alebo nosiť sa v satke ci nosiči... ja môžem len snívať o tom... stále dúfame s manželom ze sa to uz čoskoro preklenie a skončí tento plac.