Umelé mlieko- môžem dať 6-mesačnému rybí olej do mlieka?

babyttcirl
31. júl 2021

Dobry den maminky,

Viem ze som asi dosť odveci ale moj maly ma 6 mesiacov a akosi prestal rozprávať nejako - len si hmka. Rada by som ho podporila a dala mu rybi olej nejako do mlieka alebo aspoň na lyžičku. Je niečo pre deti na podporu rozpravania a mozgu? A taktiež zvykol robit vsetko otáčať sa na brucho hrať sa dlho atd.. a teraz nejako zlenivel - moc sa mu nic nechce. Ako vieme namotivovat na plazenie? Dakujem za tipy.
L

pribinak
31. júl 2021

@babyttcirl daj si pohár mlieka a pridaj za lyžičku oleja. Uvidis čo to spraví

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
babyttcirl
autor
31. júl 2021

@bambulienka25 to je pravda.. skor ta zmena ze zvykol byt živši a uhovoronejsi... to je cele

jaskolka
31. júl 2021

Bože môj, to vážne? 6 mesačný "prestal" rozprávať? A to co hovoril, poéziu, alebo prózu? Nie, vážne, ukludni sa a daj radšej sebe magnézium, a hlavne prestaň vymýšľať... Také malé dieťa sa mení každý deň,má rôzne etapy,to co bolo včera, dnes môže byť iné, môžeš ho motivovať hračkami, hrou, ale určite nie liekmi na podporu vývoja mozgu 🙉🙈🙊. Keby niečo sa to skutočne nezdalo, tak pediater ta nasmeruje.

s_a
31. júl 2021

😀 a čo ti rozprával doteraz? Aký má deň, čo ho trápi a tak?

babyttcirl
autor
31. júl 2021

@s_a no také všeličo 😂😂😂 ale nie.. vsak ako som pisala vyššie. Nejako zmenil intenzitu drzavotu v poslednej dobe.. thats all

srferreira
31. júl 2021

@babyttcirl mne doktor vysvetlil, ze dieta co sa nauci este neznamena, ze to bude stale opakovat. Jemu sa to musi vsugerovat a musi si hlavne pamatat co sa uz naucilo. Aj moj blabotal, potom viskal, jedoval sa, teraz pluje a robi akokeby brm brm. Uz sa mu podarilo aj mama, aj ham. Ale to neznamena ze mi rozprava 😊 Objavuje nove zvuky a co dokaze s pusinkou. Maju cas deturence nase. Nechaj ho 😌😊

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slnecnica82
31. júl 2021

@babyttcirl daj si ho radšej ty, na tú podporu mozgu 🤦🤦🤦a rovno za liter ...samé skvosty tuna, deň čo deň...

babyttcirl
autor
1. aug 2021

@slnecnica82 ty co davas? Ked sa ti nepáči otázka tak nereaguj a chod sa venovat malym.. nechápem načo stracas cas negatívnym reagovanim.. vsak je víkend🙂

zuvelyn
1. aug 2021

🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ ja ti radím vypnúť internet aspoň na pol roka a nečitat bludy o rybom oleji v mlieku a deťoch ktore v 6 mesiacoch rozprávajú

hennyinnsbruck
1. aug 2021

Pre pana jana😩😩😩

gdpr
1. aug 2021

Zmenit to spravanie moze aj na tieto vykyvy pocasia (aspon u nas jeden den 30+ dalsi den o 10° menej ani mne sa nic nechce robit 😁) rybi olej je dobry ale isto po nom klebetit nezacne takze ak len kvoli tomu ho chces tak zbytocne zacnes davat

maca2017
1. aug 2021

@babyttcirl Kludne mu objednaj rybi olej od Nutraceutiky, majú kvapky aj od 6 mesiacov. Nič nepokazíš, obsahujú aj vitamin D co nikdy nieje na škodu. Sú bez zápachu, v mlieku ich ani nezacíti. Môj berie rybi olej od pol roka s malými prestávkami doteraz. Má 3 a teraz mu na zimu kupujem so zvýšeným D, kvôli imunite. Inak ten môj do roka tiež vôbec nič "nerozprával " 🤔🤔🤔🤔🤔

babyttcirl
autor
2. aug 2021

@maca2017 super - ďakujem!! 🙂