Dobry den maminky,
Viem ze som asi dosť odveci ale moj maly ma 6 mesiacov a akosi prestal rozprávať nejako - len si hmka. Rada by som ho podporila a dala mu rybi olej nejako do mlieka alebo aspoň na lyžičku. Je niečo pre deti na podporu rozpravania a mozgu? A taktiež zvykol robit vsetko otáčať sa na brucho hrať sa dlho atd.. a teraz nejako zlenivel - moc sa mu nic nechce. Ako vieme namotivovat na plazenie? Dakujem za tipy.
L
@bambulienka25 to je pravda.. skor ta zmena ze zvykol byt živši a uhovoronejsi... to je cele
Bože môj, to vážne? 6 mesačný "prestal" rozprávať? A to co hovoril, poéziu, alebo prózu? Nie, vážne, ukludni sa a daj radšej sebe magnézium, a hlavne prestaň vymýšľať... Také malé dieťa sa mení každý deň,má rôzne etapy,to co bolo včera, dnes môže byť iné, môžeš ho motivovať hračkami, hrou, ale určite nie liekmi na podporu vývoja mozgu 🙉🙈🙊. Keby niečo sa to skutočne nezdalo, tak pediater ta nasmeruje.
😀 a čo ti rozprával doteraz? Aký má deň, čo ho trápi a tak?
@s_a no také všeličo 😂😂😂 ale nie.. vsak ako som pisala vyššie. Nejako zmenil intenzitu drzavotu v poslednej dobe.. thats all
@babyttcirl mne doktor vysvetlil, ze dieta co sa nauci este neznamena, ze to bude stale opakovat. Jemu sa to musi vsugerovat a musi si hlavne pamatat co sa uz naucilo. Aj moj blabotal, potom viskal, jedoval sa, teraz pluje a robi akokeby brm brm. Uz sa mu podarilo aj mama, aj ham. Ale to neznamena ze mi rozprava 😊 Objavuje nove zvuky a co dokaze s pusinkou. Maju cas deturence nase. Nechaj ho 😌😊
@babyttcirl daj si ho radšej ty, na tú podporu mozgu 🤦🤦🤦a rovno za liter ...samé skvosty tuna, deň čo deň...
@slnecnica82 ty co davas? Ked sa ti nepáči otázka tak nereaguj a chod sa venovat malym.. nechápem načo stracas cas negatívnym reagovanim.. vsak je víkend🙂
🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ ja ti radím vypnúť internet aspoň na pol roka a nečitat bludy o rybom oleji v mlieku a deťoch ktore v 6 mesiacoch rozprávajú
Pre pana jana😩😩😩
Zmenit to spravanie moze aj na tieto vykyvy pocasia (aspon u nas jeden den 30+ dalsi den o 10° menej ani mne sa nic nechce robit 😁) rybi olej je dobry ale isto po nom klebetit nezacne takze ak len kvoli tomu ho chces tak zbytocne zacnes davat
@babyttcirl Kludne mu objednaj rybi olej od Nutraceutiky, majú kvapky aj od 6 mesiacov. Nič nepokazíš, obsahujú aj vitamin D co nikdy nieje na škodu. Sú bez zápachu, v mlieku ich ani nezacíti. Môj berie rybi olej od pol roka s malými prestávkami doteraz. Má 3 a teraz mu na zimu kupujem so zvýšeným D, kvôli imunite. Inak ten môj do roka tiež vôbec nič "nerozprával " 🤔🤔🤔🤔🤔
@maca2017 super - ďakujem!! 🙂
@babyttcirl daj si pohár mlieka a pridaj za lyžičku oleja. Uvidis čo to spraví