Ahojte mamicky, asi sa budete chytat za hlavu, alebo sa smiat, ale ja uz fakt neviem ci je to normalne, ze mi maly vkuse krici....🙈 on je taky nervak, ci je vyspany, napapany, prebaleny, proste neviem co sa mu nepaci... to ze v kociku a autosedacke krici, to je bezne, ale aj ked je na rukach tak krici, proste stale si nieco najde a nervaci sa...😐 mali ste niekto take ukricane babo? Vyrastie raz z toho? 😊
Ja len ze ja som mojho vela nosila v satke, v kociku byt nechcel. Bol napapany, prebaleny, vylalana, vyprdkany a nespokojny. Nosenie mu velmi pomohlo, hlavne mal rad ked mal hlavu na mojej hrudi na kozu. Moj ma velmi potreboval citit. Dodnes sa ukludnuje tak ze si da ruky pod moje tricko a hladka ma. Vylucit ale treba ci je uplne zdravy, nema bolave brusko a pod.
Ma 7 mesiacov, v nosici velmi nechce byt, na rukach vydrzi chvilu, ale aj tak sa potom zacne vrtiet a byt nespokojny. Najradsej ked sme vonku, tak chce byt na rukach, ale otoceny ku mne chrbotom, no aj tak po chvili krici, lebo vidi ine deti a asi chce za nimi utejat🙈😂 on si proste stale najde nieco a krici 😊
Ked dieta place,krici je nervozne,je to kvoli tomuz,ze je nespokojne nieco mu chyba i ked si rodic mysli,ze ma vsetko.
@janulka2811 ano, ale co? Ja uz fakt neviem...😦
@ladybug4u neviem,ty si kludna,nefajcis ?
Dieta byva nervozne ked doma nieje klud a dobra atmosfera.Nieco sa mu nepaci,preto dava krikom a jedom najov.
@janulka2811 ja som velmi kludna osobka, az sa sama divim, ze neskacem z okna 😁 nefajcim, nepijem, ani moj manzel, myslim, ze mame harmonicku domacnost... to, ze sa mu nieco nepaci, to je pravda, ale jemu sa vsetko nepaci😂...kocik, nosic, sedacku v aute neznasa, na rukach sa po case kruti, obliekanie a prebalovanie s krikom, no nic sa mu nepaci 🙈😂 ono to neni, zeby plakal, ale on si tak krici... mozno je to iba jeho prejav komunikacie, neviem😁
@ladybug4u su aj take deticky, trosku neuroticke, nervozne, ved aj niektori dospeli su taki... 😊 nemusi mu nic chybat, proste maju taku povahu... moj maly do jedneho roka nezaplakal, bol uplne kludny, dobrucky, sem tam sa usmial... ale od roka aj par mesiacov je to riadny sinter... snad u vas to bude naopak a casom sa drobec ukludni... 😊
@bozenkad27 dakujem 😊 aj ja dufam, ze to bude raz spokojne usmiate dieta 😊 on vie byt aj zlaty, krasne sa pohra, ale ked nieco chce, alebo sa mu nieco nepaci, tak kriciiiii🙈 verim, ze sa to raz zmeni, pri najmensom, ked uz zacne rozpravat, tak snad bude vediet aj inak komunikovat ako len krikom😊
@ladybug4u pokiaľ neplače ale naozaj kričí, tak niečo chce....naša to robila ked chcela papať alebo ked niečo chcela a nedali sme jej to - telefon, dialkové....u nej to bol spôsob komunikácie, nezačala klasicky džavotať, ale začala krikom, potom sa asi po 2-3 mesiacoch začal džavot....takže ak neplače že nemá slzy tak to nejako nerieš🙂o chvíľu sa ti začne batoliť, dostane sa kam bude chcieť, dávaj mu hračky okolo neho na zemi a zoberie si čo bude chcieť...naša čím hlasnejšie kričala, tým viac sa jej to páčilo že kričí🙂
@mogaa presnw tak... aj nas to zacal robit... kolko x sme sa az hanbili... 😂 lebo druhi si moze mysliet, ze je nejaky mimo chudacik... vzdy ked nieco chcel tak zacal kricat... vyrastol z toho
@ladybug4u jejda,tak to ti neporadim 😉
Skuste plavanie s babatkom,deti su lepsie psychicky natom a uvolnene 😉
@ladybug4u moja mala zo zaciatku vela plakavala, neskor ako hovoris - kricala, takym vysokym prenikavym hlasom, ze zalahovalo v usiach. Vela a casto a vsade 😁 tusila som ze nieco chce alebo jej vadi, ale co? Doteraz neviem 😅 ale prestala s tym... mala pol roka - mozno nejaka vyvojova faza? Zacala jar - menej obliekania, viac pohodlia? Zacala sa pretacat na brusko- mozno potrebovala viac pohybu? Myslim ze som mozno tiez zacala lepsie chapat jej spankove potreby 🤔 no su zahadne tie deti 😂 skusaj mozno na nieco prides, mozno to prejde same, drzim palce ✊
Moj muz mi hovoril ze bol strasne ukricane svojske babo. A preslo ho to musim povedat...
@ladybug4u naša má 10 mesiacov a stále to robí....občas si už síce džavoce ale krik je jej dorozumievanie🙂 je to jednoducho také obdobie že dieťa niečo chce a potrebuje to dať najavo🙂na plač to nie je, hovoriť nevie tak to dáva najavo krikom🙂 - a stále chce všetko, veď mama je tu preňho🙂
@ladybug4u vyrastie jasne. Aj moj bol taky, myslil ze prvych 6 mesiacov zivota prereval. Zacalo sa to ale zlepsovat a sice je stale yrosku nervak proto ostatnym detom, ale uz sa vie aj smiat a pod.