Prosím ako naučiť 3,5 ročného aby neskriekal nevrieskal nehulakal? Nonstop proste cely den od rana len vrieska... Mame jedno dieťa, venujeme sa mu takže nie je to vynucovanie pozornosti. Proste on nevie potichu rozprávať len kričí nonstop...uši ma v poriadku 😃 počuje sa, nie je to tým... Nema ziadne problémy, proste je taky a uskriekany, ked je v škôlke učiteľka ho chváli, je bez problémov, a doma hrôza....príde a chce nas štipať, skrabat, teda toto robi len mužovi... Nema žiadne poruchy, nemyslím si ze to chxe DR, len jednoducho mu harasi a skrieka jak najaty.... Trva to uz dlho, snažíme sa ho pekne upozorniť aby sa stíšil, a ze sa mi zo nepáči, a hrame hry jzo bude najdlhšie ticho, proste všetko v norme, samozrejme niekedy aj skríknem aby sa uz ukludnil a nekrical ked je to uz neúnosné... Neviem co viac mam urobiť
@syslik81 presne toto je náš... On sa na 5 sekúnd štisi a potom zas... Aj ked sa hrá sam, tak strašne hlasno rozpráva a kričí 🙈 nevie to ovládať, ale ja uz som na prášky z toho
To je na prášky veru. Tiež máme takú susedku, už má síce 6, no hocikedy sa stretneme alebo sa u nás hrá, furt čosi džavoce a strašne nahlas, ústa sa jej nezavrú. Mňa z nej bolí vtedy hlava, nie to mať doma ešte 24/7. Asi len vydržať treba, v puberte z neho ledva dostaneš jednu súvislú vetu.
Podľa mňa je to tým že sa deti celý deň prekrikujú v škôlke. Aj na ulici keď sa spolu hrajú tak sa hrozne prekrikujú jedno cez druhé. Aj môj muž keď príde z práce (hlučné prostredie), tak rozpráva hrozne nahlas. Hovorím mu veď nekrič, ja stojím hneď vedľa teba. Na chvíľu si to uvedomí ale po chvíli zase začne dvíhať hlas. Niekedy mu to chvíľu trvá kým sa dá do pohody že je doma a nemusí žiadne stroje prekrikovať.
dcerina kamaratka bola presne taka ista .. ona tak hucala ked rozpravala to bolo priserne .. stale som ju napominala ked bola u nas nech je tichsie .. stacilo si dat len prst pred usta a skludnila sa na chvilu a rozpravala normlana a potom zas a zas,,, nakoniec chvalabohu z tho vyrastla... ako jej mamy mi bolo luto .. ja som ju mala u nas len obcas-teda rano som ju brala do skoly a obcas sa hrala ale jej mama stale haha ..