Ahojte mamičky, prosím neviete niektorá či ukážu dcérku jej otcovi cez sklo keď ju príde pozrieť? Stačila by len minutka. Ďakujem 🙂
ak ma babo zltacku,nie je ziaden problem....je to iny typ zltacky
Otec dieťaťa je rovnaký rodič ako matka. Nerozumiem prečo otec nie je s matkou a dieťaťom a prečo sa mu dieta ma ukazovať a este aj cez sklo, co sme v roku 1950? Poprosím o vysvetlenie, kedze sa tu vždy ženy bijú do pŕs aká je na Slovensku vysoká úroveň zdravotníctva, západ je uz kdesi ďaleko za nami, však este aj ženy zo zahraničia chodia rodiť na Slovensko....
Dieťa bude normálne pri tebe,budeš mať normálne návštevy akurát že počas noci tí dieťatko na nejaký čas zoberú aby ho mohli dať pod lampu..Aspoň takto sa to robí v pôrodnici v PN.
ak nie su hodnoty extremne vysokea nie je nevyhnutne aby bolo dieta pod fialovou lampou 24hod denne, tak bez problemov...
Pride mi zvlastne preco by nemali, ale potom co som si v poslednej dobe vypocula za pribehy, by som sa vobec necudovala, ak zla sestricka nedovoli ockovi prist pozriet babo
A kto ma zltacku? Ak babo, tak podla mna ukazu..aspon v ruzinove s tym nebol problem.