Rozmyslam ako uchovat synove odstrihnute prve vlasky. Uvazovala som zaliat ich do zivice,tak ich mozem mat aj pri sebe ( v privesku napr. ),lepsie ako dat do skatulky...alebo?
Moja mama má moje vlasy v látkovi vrecúšku
Ja mam tu spomienkovu knižku Moj prvy rok či ako sa to vola....a tam mam pramen vlasov nalepeny a toť vsjo...
Mne tiez mamka urobila vrkoc a cely mi ho odstrihla pekne zabalila do papiera a vydrzal roky rokuce.
Dakujem za odpovede...nepochybujem ze by sa im nic nestalo,len som ich chcela nejak inak uchovat,aby som ich mala moznost aj obcas vidiet...neviem ci sa vyjadrujem zrozumitelne 🙂 ja mam napriklad vlasy byvalych spoluziakov,ako pubertaci sme si odstrihli pramene a zabalili do papiera, su zabalene a odlozene,no a nie je ich vidiet...
@vercada9 ja
@vercada9 zblblo mi to... Ja prisivam na tvrdy papier s datumom strihania a vidim,ako sa im vlasky menia,aj farba aj kvalita,uvidim,kolko ma to bude este bavit,starsiemu taha na 5 😉
@vercada9 normalne ich do nejakej krabicky a sacku, ja mam doma odlozene resp. moja mamca ma asi metrove moje vlasy, ked som mala brutal dlhe a nic im nie je su roky v sacku odlozene, podla mna lepsie ako do zivice atd...