Uchovanie spomienky na prvé vlásky

vercada9
23. jan 2017

Rozmyslam ako uchovat synove odstrihnute prve vlasky. Uvazovala som zaliat ich do zivice,tak ich mozem mat aj pri sebe ( v privesku napr. ),lepsie ako dat do skatulky...alebo?

jeennyv
23. jan 2017

@vercada9 normalne ich do nejakej krabicky a sacku, ja mam doma odlozene resp. moja mamca ma asi metrove moje vlasy, ked som mala brutal dlhe a nic im nie je su roky v sacku odlozene, podla mna lepsie ako do zivice atd...

tyelde
24. jan 2017

Moja mama má moje vlasy v látkovi vrecúšku

sardinka336
24. jan 2017

Ja mam tu spomienkovu knižku Moj prvy rok či ako sa to vola....a tam mam pramen vlasov nalepeny a toť vsjo...

yanni
24. jan 2017

@vercada9 my mame tiez len tak v knizke v sacku a ten tam nalepeny. Moja mama ma bratove blondave kucery tiez len tak nalepene. bala sa, ze po prvom strihani sa mu kucery stratia, co sa nestalo. Ma uz vyse 30 rokov tie vlasky ma mama stale krasne v albume.

emilia25
24. jan 2017

Mne tiez mamka urobila vrkoc a cely mi ho odstrihla pekne zabalila do papiera a vydrzal roky rokuce.

libawet
24. jan 2017

@vercada9 ja ich mám v takej nepriedušnej priesvitnej krabičke ( také krásne blonďavé kučierky ), teraz má vlasy tmavé a pevné ako drôty 🙂...sa diví, že to boli jeho vlasy 🙂

vercada9
autor
24. jan 2017

Dakujem za odpovede...nepochybujem ze by sa im nic nestalo,len som ich chcela nejak inak uchovat,aby som ich mala moznost aj obcas vidiet...neviem ci sa vyjadrujem zrozumitelne 🙂 ja mam napriklad vlasy byvalych spoluziakov,ako pubertaci sme si odstrihli pramene a zabalili do papiera, su zabalene a odlozene,no a nie je ich vidiet...

ukulela
24. jan 2017

@vercada9 ja mam maleho prve brcky odstrihnute odlozene a uz som zhanala to lozko - ako privesok, kde ich zalejem tiez do zivice. akurat sa s tym musim najprv naucit robit 🙂 alebo poprosim kamosku, co vyraba nausnice ... a privesok na retiazku z toho bude.

senta_sofia
24. jan 2017
senta_sofia
24. jan 2017

@vercada9 zblblo mi to... Ja prisivam na tvrdy papier s datumom strihania a vidim,ako sa im vlasky menia,aj farba aj kvalita,uvidim,kolko ma to bude este bavit,starsiemu taha na 5 😉