Ahojte mám týždňovú dcérku a dnes vôbec nelákala furt sa tak puci ako keby na kakanie ale max si prdne .... dávam jej espumisan do mliečka a nič ... ani negrgla poriadne ... je to v poriadku keď tak bábätko nelákalo čelí den ?
@deniska2222 je v poriadku ak dojčenské dieťa nekaká aj týždeň. Ale aj nedojcene môže pár dní nejaký,len nesmie plakať a mať tvrdé brusko. Dávaj ju veľa ležať na brucho a môžeš je pocvicit s nozkami
@deniska2222 ak davas umele mlieko, skus zmenit znacku.nasa mala z jednej znacky niekolkodnovu zapchu
@deniska2222 probiotiká dávaš? Akú značku mlieka mate?
Syn pri plnom dojceni niekedy kadil len raz týždenne
Dávam jej prso aj umelé mliecko ...... a espumisan kvapky do mliečka tak uvidíme no plakala pucila sa neodtrhla si ani
@deniska2222 ja som pouzivala rektalnu rurku ked bolo velmi zle..ked uz som videla ze fakt si chce prdnut alebo kakt ale jej to neslo.tak to bola jedina zachrana isty cas.ale opatrne stym, zevraj sa stym da urobit navyk.
@deniska2222 ale akú značku? Nam robil veľké problémy Nutrilon. Na koliky probiotiká Biogaia. A dosť nám pomohol Coliprev.
@deniska2222 vyskusaj este infacol ak sa ti zda, ze je problem, ze ma zastavene vetry.aj to nam pomahalo
Dakujem všetkým za rady
Ak nemá tvrdé bruško tak je v poriadku ..aj moja sa pučila až bola fialová ale len prdela :D ak bude plakať pri kakani alebo bude mať tvrdé bruško treba cvičiť nôžkami ( môžeš aj preventívne) a ak sa to bude opakovať treba zmeniť mliečko ale pozor na časté menenie značiek
Ja som mojej pomahala ked bola malinka, chytila so m jej nozicky a potlacila k brusku a volnymi palcami trosku otvorila ritku. Ona vtedy uvolnila zvierac a potlacila a kakali sme. Potom sa naucila uz sama kakt, ale stale sa puci. Teraz ma 1r a2m
@lasskonka mam sina matuska ma 5mesiacov a itumu subki anevie kakat co ti mutavas
@lacogordan nerozumiem..
@deniska2222 pri vylucne dojcenych detoch je to normalne, moze sa stat aj niekolko dni, ze nema stolicu. Mne tak pivedala doktorka pri mojej