Ahojte mamičky, dnes mi maly trojmesačný zaspal v kociku v kuchyni, uz sa mu blížil čas papania, tak som si povedala, že sak vylozim mycku a tak a akurat sa mi zobudí, no a vykladala som mycku, zohrievala vodu v kanvici a s ním to ani nepohlo, je to normalne, ze takto nereaguje na hluk!? Majú aj vaše deti taky tvrdý spánok?
Ja som napr.syna po kolikách uspávala len vysávačom. Aj tečúca voda je pre nich príjemná. Pripomína im to zvuky z bruška a to ich upokojuje.
Ano, pri mojom si mohla rubat drevo
Super, tak asi je taky spachtos teda, že keď už zaspí, tak riadne 😇
Ono sa to časom mení, ako sa vyvíja nervová sústava. Môj v pôrodnici spal pri panickom reve druhého dieťaťa, pri prechode tankov, nákladných áut, traktorov (chrápanie spolubývajúcej) pol metra od postieľky a teraz prvú polhodinu spánku spí aj keď traktory padajú, no potom sa už zobudí na menší hluk.
Pche...my sme s malým šli na preteky motoriek...no a naše decko viete kde zaspalo? V tej najväčšej zákrute kde tomu najviac museli vytat keď z nej vychádzali...A spal tam hodinu. Mal.asi rok a pol 😂😂😂 inak u nás doma je bežný prevádzkový hluk keď spí. Práčka umývačka rádio...stekajuci pes....
@asia83 takže závisí trosku aj od tej fázy spánku asi, v ktorej akurat je, tak asi bol práve v tej silnej, ked som to robila 😀
@ckatka je to zaujimave naozaj 😀 ako tie deti uspavaju take hlučné veci 😀
Prvých pár mesiacov je to tak, čím je starší tým je to horšie, my sme zo začiatku mohli aj párty usporiadať, teraz chodíme jak idioti po špičkách 🤦 Ale keď ho chcem zobudiť lebo niekam ideme tak spi jak drevo ako naschvál 🤷😄
Moja tiez nic spala aj vysavali sme okolo nej ked bola babo. Dokonca spala v izbe ako 2 rocna uz a manzel vedla vrtal do steny priklepovou vrtackou a nic spala 😂 robil kupelnu vedľa..
Aj to. Určite. No v pôrodnici aj po dvoch hodinách spánku spal tvrdo. Časom sa to zmení, bude meniť.
Aj moja spala najlepšie pri vysávači, mixere, radiu a podobne! Pamätám sa, keď som piekla na Vianoce, mala pol roka, išiel slahac, trieskalo sa plechmi a nič, úplne nás mala v paži a spala 😂
Moja má taký tvrdý spánok,že prespala aj pôrod🤦😁. Vyšla von a doktorka: nehýbe sa a nereaguje musíme vám ju vziať. Skoro som infarkt chytila. Potom mi ju doniesla sestrička a vraví:len spala.
@tomcimka dobreee 😂😂😂
áno...niektoré deti spia aj pri vysávači ...