Dobry vecer ,prisla som si sem po nejake rady ,som zufala ,mame 3 tyzdnove dieta ,cez den prespi uz naozaj malo ,a v noci od 11 vecera sa budi kazdu hodinu , , cez den si pokojne pospí ,pokuká na svet ,a večer sa strašne pučí ,plače ,je nepokojný ,aj keď sa prebaluje ,kŕmi ,nosí ,je celý červený a takto to je niekedy aj do 10rána ,cez den niečo málo pospí ...Máte prosím nejaké rady ako ho spokojne uspať aspoň na tie dve /3 hodinky v noci? Neviem naozaj čím to je ,ale toto robí iba v noci :( Neviem aký režim nastaviť aby spokojne zaspal ,skúšala som už všeličo a v noci nespím ,cez deň už vôbec ,lebo musím byť na nohách ...
Kvapky na koliky, vela davat na brusko a ak nepomaha, tak rektalna rurka. Presne dnes som to riesila so sesterkou, skoncili az na pohotovosti, tam im kazali rurku dat ak je velmi zle. Aj my sme ju pouzivali.
@kacicka1123 ahoj, kúp kvapky malemu SAB SIMPLEX a dávaj mu ich po každom kŕmení ..malého bolí na 10000% bruško.. nech sa bábätko netrápi,, koliky vedia bábätka potrápiť. Skúšali sme všelijaké kvapky, ale kamoška čo má deti aj mojmu pomohli jedine tieto..
@kacicka1123 tak tak mozno ho boli brusko ky sme tiez cez den nemali ziadny oroblem a vecer.od 8hod do 1hodm nonstop hrozny plac parkrat na pohotovosti .....takze kbapky na brusko espumisan alebo je lepsi sab simplex kazdemu niečo ine funguje ak mate vigantol ci jak sa vola vit.D tak ho vymeniť za ine....ak nie je to brusko tak len zavinut do perinky/zavinovacky a mat pri sebe v posteli 🙂
Určite má koliky chudáčik. Naš detto takto. Začne to vždy večer, niekedy plakaval až tak silno, že pri tom zvracal a dusil sa. Skúsili sme sab simplex, ale zdalo sa mi, že je ešte horšie. Od kedy dávam coliprev, tak pekne spinká večer a v noci 2x hore na papanie a spi do 7 rána. Kolika sa takto prejavuje vždy navečer.
@kacicka1123 kvapky baby calm alebo coliprev.. také espumisan a sab simplex je o ničom. A probiotika dávať napr bio gaia.asirovat brusko s pupikom, kúpať v teplej vodicke a nosit na rukách.. mala mala hádam aj 4mesiace koliky
Mam mesacne. Nosit sa. Kresielko s vibraciami. Dobre odgrgnutie po kazdom jedle. Pravidelne spanky (nech nie je dlhsie ako hodinu hore) a aj ked vecer ma svoju epizodu (da sa upokojit nosenim a do 20tej spokojne spi...) Budi sa vsak rozne. Niekedy kazde 2/3h,niekedy kazdu hodinu..Napije sa a spi dalej! Ziadne revy.. Obcas aj masirujem,2x som dala rurku a kvapky neberieme.. (zatial sa to da.. a pri dcere nepomahali v nicom,pucila sa rovnako).
skúšala si ho zavinúť? niektorým deťom to pomáha. Alebo naopak - skúšala si ho nezavinúť? Alebo hniezdo, kočík pri otvorenom okne.. moja sestra do pol roka spávala len kočíku, inde nechcela.