Trojtýždňové bábätko sa budí so silným plačom

2bunny2
7. jún 2017

Ahojte baby,prosim vas mali ste niektora taku skusenost,ze sa vam budilo 3 tyzdnove dietatko so silnym placom? Sme na Um,beba pro1,cez den davame do mliecka sab simplex,10 kvapiek,vecer davame do mliecka biogaiu,probiotika,pije feniklovy caj,stolica je riedka zelena,potom zlte.vypije 90ml mlieka,cize jest by mal kazde 4 hodiny,lenze sa stava,ze ak zaspi,tak sa zobudi cca po 2 hodinach so silnym placom,kt.nevieme nijako utisit,skusame davat napit cajika,nosit,kolisat,rozhadzuje rukami a nohami a akoby este spal,kedze ma zatvorene oci a place.aj sa mu prihovarame,aby otvoril.oci,ale ma ich stale zatvorene,nechceme davat mlieko,aby sme nedavali viac,ako treba.je to taky silny plac,ze az zcervena...mame ho zabaleneho v ulitke,aby nerozhadzoval rukami,ked tak place,pretoze ak ho uvolnime,kope nohami a rukami rozhadzuje.nemoze to byt mliekom,ze nie je dobre,alebo nestresli ste sa niektora s tym? Utisi sa,ak mu dame mlieko,no davat kazde 2 hodiny um je vela...Vdaka

nankab
7. jún 2017

no mňa napadalo, či nevníma nejaké negatívne energie v noci, alebo sa mu niečo sníva, nočné mory. vyskúšajte Bachove kvetové esencie na zharmonizovanie psychiky. do fľaštičky sa dá namiešať viac esencií. prvá ma napadla na nočné mory, budenie, strachy, potom esenciu, aby si zvyklo, že je tu na svete, ďalšiu na prežité bloky, šoky - po pôrode a možno ešte nejaké strachy a nervozitu.

bienennest
7. jún 2017

@2bunny2 Ahoj, podla toho co opisujes ma asi bolesti bruska ked zacne travit spapane mliecko. Ak ma podobne problemy aj cez den, mozno by nebolo zle vyskusat inu znacku mliecka a pozorovat ci sa to tym zlepsi.
Feniklovy caj sa nema davat pit pravidelne, lebo potom strati svoj ucinok. Skus ho davat len ako liek, teda ked ma bolesti bruska silnejsie ako zvycajne. Ja som mojich ked boli tak malicky kojila, takze neviem ako je to u flaskovych deti, ale v prvych mesiacoch papali aj kazde 3 hodiny, takze mozno mu je tych 4 hodiny naozaj dlho. Castejsie ako kazde 2 hodiny sa ale rozhodne krmit deti nemaju, lebo potom nestacia pretravit a maju este viac bolesti bruska.
Proti bolestiam bruska poradim (okrem zavinovania, ktore uz pouzivas), davat dietatko dobre po najedeni odrgnut. Takisto pomahaju jemne masaze bruska (ja som chodila na taky kurz kde nas to ucili ale urcite najdes k tomu aj videa na internete) a takisto teple vlhke zabaly (namocis maly uterak do teplej vody, prilozis na brusko a nechas 5min posobit). Vlhke zabaly su omnoho efektivnejsie ako len prikladanie tepla, maju len tu nevyhodu, ze musis dietatko vyzliect a ho na to chvilu prikryt do deky.

tina2014konik
7. jún 2017

My sme toto mali do 4 mesiaca. problemom bolo UM... Skusala som vsetko mozne, sirupceky, cajiky, masirovanie bruska.. nic nepomahalo.. obcas pomohol fen.. teply vzduch na brcko, ale len na chvilku. Robi to umele mliecko. Vyskasali sme vsetky druhy.A kde mala takmer 4 mesiace, tak mi znama s podobnym problemom poradila nech skusim FRANCE LAIT .. umele mliecko z kauflandu - je bez probiotik... A naozaj ako mavnutim prutika bolo po problemoch. Takze niektorym detom to mozu sposobov prave probiotika v mliecku. Vyskusajte vsetky druhy Um, kazde dieta reaguje inak.. nam pomohlo az to posedne... a najhorsie bolo Nutrilon. A este pomahalo nosit dietatko na ruke, bruskom dolu - tzv na tigrika....

tryromy
7. jún 2017

A nema sa davat sab simplex do kazdeho mleicka. u espumisanu bolo treba s kazdym papanim inak sa to minalo ucinku.
Inak sestra si velmi pochvalu je coliprev je aj na prirodnej baze.

editus21
7. jún 2017

Mne to niekedy robi moj maly ale asi tak ked mal 3mes. Nie je to pravidelne raz je to v noci inokedy cez den. Ja si, myslim ze je hladny jed takto place ja mu dam, papat my sme tiez na um. mliecku mi mame Nutrilon nic sa nestane ked date raz zacas aj skor ako 4hod. Alebo niekedy si myslim ked to spravi kratko po papani takze hladny nemoze byt ci hi nieco neboli tim myslim rucicka mu, mohla strpnut alebo nieco sa mu zle snivalo.

marty_4
7. jún 2017

mne sa nezda, ze by to mohlo byt sposobene mliekom. moze teda ale aj nemusi. mozu to byt len zle snicky alebo nieco ine. pokial vidis, ze sa dostatocne napije pred spankom, tak by som to k mlieku nepriradovala, no ty si musis poznat dietatko, kolko mu staci, aby malo plne brusko

zabina27
7. jún 2017

to je blbost, ze nemoze skor papat, ak je hladny, tak mu daj mlieko.... tiez som nad tym vela rozmyslala, ked nas syn ako malinky pil vela UM, nasa dr vzdy len povedala, ze mu mam dat, ked je hladny, on pil plne flase (cize 180 alebo 210ml), stacilo mu kazde 3 hodiny a bol sice bucko ako babeno, ale ked zacal behat, tak vybehal, teraz mu rebra pomaly trcia (ma 3 roky)... mne sa 90ml a kazde az 4 hodiny zda proste malo. pokial mu zvysis davku alebo das castejsie a bude spokojny, tak to je hladom. ak nebude chciet viac alebo castejsie, tak sa porad s lekarkou o zmene mlieka. a na feniklovy caj som tiez velakrat pocula, ze prave sposobuje bolesti bruska, tak by som to neprehanala

evittam
7. jún 2017

@2bunny2 Suhlasim so
@zabina27 . Podla mna je hladny. Ved vyskusaj a nedivaj sa na hodinky.

nika898
7. jún 2017

Tiez by som mu skusila dat mliecko. Moze mu rychlejsie travit a moze byt hladny. Ja som sice syna do 4 mesiacov cisto len dojcila ale cez den si pytal kazdu chodinu a urcite vypil viac ako 90ml lebo pil z oboch prsnikoch. A este by som skusila masaze a teple obklady bruska. Mi sme pouzivali aj rektalnu rurku ked uz bola velmi zle a ked sa vyprdkal a vykakal bolo vsetko v poriadku. Vyskusaj pripadne aj zmenu mlieka aj ked casta zmena sa moc neodporuca, takze s tymto by som sa urcite poradila s doktorkou.