Má 3 roky.Uz vyše roka nenosí plienky,a mal zakaždým suchú posteľ.Pekne sa budil v noci a pýtal sa na cikanie.Alebo prespal aj celú noc bez cikania.Teraz bol chorý,bral antibiotiká a za ten týždeň každý večer sa docikal aj dva krát vždy okolo polnoci a nadránom okolo piatej.Neviem prečo, moze to mať neaky súvis s tym že bral antibiotiká?Alebo stres zo škôlky?Nastúpil v septembri na pol dňa a od októbra je na celý deň.Aj spáva na obed v škôlke.Neviem čo s tým docikavanim,dva krát za noc ho prezliekam a každé ráno aj posteľné perem.Darmo má plachtu pod sebou,aj to precika.Poradte,mám ho budiť v noci na cikanie?Alebo to nechať tak a dá sa to samé do poriadku?
Na pol dna znamena,ze tam v skolke nespaval?…A az od oktobra?Od zaciatku oktobra bol chory?Alebo v oktobri uz tam spal a neskor ochorel?
Kludne to moze byt oboje aj choroba aj skolka. Skor ale asi ta choroba... ak by to bola skolka asi by sa pocikaval uz od septembra.
@viera Áno celý september som chodila preňho o 12tej a isol domov.Od októbra tam je do 15tej aj tam spáva.Prvy októbrový týždeň chodil a potom ostal chorý.
@anaj_janka Pred spaním večer vždy sa vycika.Je pravda že on veľa pije,možno to je problém neviem.No aj predtým veľa pil a predsa v noci sa zobudil a kričal na mňa že chce cikať.
@andreatytler Dúfam že to je z choroby a keď bude ok už sa nebude pocikavat.
Zrejme príliš veľa zmien naraz plus choroba
Choroba jednoznacne..z liekov otupeny silnejsi spanok plus viac tekutin..
A spaval tam v pohode?Alebo mal so spankom problem v skolke?..Bolo tam vsetko ok?...
@viera Zo začiatku plakal nechcel spať,no musel ležať v posteli a po čase zaspal.Doma nespava na obed už dlho
A nikdy sa tam nepocikal pocas spanku(v skolke)?Alebo cez den?.......Podla mna bude toto problem...Doteraz bol ok...Lebo si ho brala domov cez obed......Bol tak nastaveny...Od oktobra zacal spat...Co nechcel...Choroba mu podla mna nahrala, ze bol doma...A chce zostat doma...Tak sa pocikava...Je zaujimave ze doteraz nic....Az pocas choroby sa spustilo....Ja si myslim, ze bude tam niekde zakopany pes...Deti su velmi prespekulovane...
@viera V škôlke nikdy sa nepocikal.Keby áno to by som vedela že mal by mokré oblečenie.A v škôlke ony chodia pred obedom aj pred spánkom na záchod povinne,takže tam sa nepocikal nikdy.Este ho nechám doma,a od pondelka pôjde do škôlky po dvoch týždňoch.Som zvedavá ako to dá.Lebo už si pomaly odzvykne od škôlky.
Tak to bude z choroby co mal
Do 6.rokov môže byť,schladilo sa,aj mojej občas takto ušlo....dávali sme v noci cikať. Ale ďalším sa to nedialo.
Je to nepríjemné pre teba i to dieťa. Ale treba mať súcit a trpezlivosť. Dohovaranie nepomohlo,iba odsledovať aby na večer menej pilo-staci ísť 1-krat na wc a vyspis sa aj ty. Možno to bude len občas a možno bude treba každú noc. Nie je to neobvyklé. Prajem všetko dobré a hlavne chce to pokoj a čas 🙂