baby my už sme zúfali.malí sa pekne pýtal na záchod,aj chodil sám.no v poslednom období má že zásadne sa vykaká do gatí.občas sú to iba bobky,ale poväčšine redšia stolica.v januári bude mať 3 roky.ked som to hovorila dr.povedala mi že máme dať nazad plienky.no mne to príde riadny skok vzad.skúsili sme podobrom,že ak sa vykaká do záchodu dostane cukrík.nezabralo.po zlom že ked si urobí hanbu tak mu vezmem autíčko.nepomohlo.problém je v tom že moc rozprávať nevie.a ked sa pokaká ani nič nepovie,až ked zacítime my.čo ?
Moj mal 3 roky v sept. Dobre 2 mesiace pred narodeninami kakal do slipov a nebol to ziadny maly bobecek ale pekna naloz, a to nie len doma , hocikde ,no peklo..Slipy som uz zahadzovala..Preslo to same zo dna na den uz chodi na wc.Nastvala som sa , na cukriky sa mi vykaslal..Vydela som ze uz ho kruti...Akoze som zavolala policiu, akurat prichadzal sused tak videl svietit auto potom som zazvonila ze uz su tu🙂Pocuvaj ten tak bezal na zachod a odvtedy tam chodi bez jedineho problemu.
Deti mavaju take periody, ze je cisty, potom znova zacne kakat ci cikat nejaky cas a potom znovu zrazu uplne cisty. Este je celkom malicky, nestresuj ho zbytocne, pekne mu zakazdym vysvetli ze kakat sa ma do nocnicka, ze je to v gatkach neprijemne. Ale ani by som ho nepodplacala, ani nehresila, ved raz to prejde, neboj. Ja by som mu asi naozaj vratila plienku s tym ze ked je este malicky, musi nosit plienky a bez plienocky iba s gatkami bude behat az ked bude velky chlapcek.
@mamulienka30
@barbora59
@henikav ja neviem baby.cikať ide pekne do záchoda.dnes sme šli na dlhšie von a dala som mu plienku,lebo minule bola nálož do gatí a riedka a presiaklo to všetko.ok do plienky sa ani nevicikal a nevykakal.prišli sme domov dala som mu dolu plienku a šup ho do pančúch
Oou fajnotka🙂
@gubcikova - mne to prijde ako vzdor, vie, ze ta tym nastve... ostante pri plienke, pytaj sa pravidelne, ci musi na wecko, chval, ked sa vypyta... ale nestresuj s toho.
Podla mna vie, ze ta to vytaca a robi to naschval, jednoducho to vobec neries, nijako nekomentuj a prestane ho to bavit. Ani ho nehres ani nechval, jednoducho to uplne mlcky daj s neho dole a nechaj nech stravi den rozmyslanim, ze mamka to neriesi
no moj syn tiez kakal do gati a uz som nevedela ako nanho, tak som raz v obchodaku zobrala tie pokakane slipy a hodila som ich priamo tam do smetiaka. Povedala som mu, ze proste nebudem prenasat este hodiny pokakane slipy, ktore budu smrdiet a potom ich doma v rukach prat. Reval pol hodiny ale to bol posledny krat co sa vykakal do slipkov. Este dodnes pripomina, "ze som mu v IKEI vyhodila slipky."Mozno to niektorym z vas pride krute, ale bol to cin zo zufalstva a zabral 🙂
a moj zas hucal ako slon,ked som mu povedala,ze ide prat a nech zi zodere ruky aj po same lakte.Joj mamina,nieeee ja ruky potrebujem 😀 😀
@gubcikova spat do plienok, predsa nebudes vecne prat??? Podla mna je to docasne.