Maminky ,uz som fakt zufala...Moja dcerka do 2 rokov spala resp. zaspavala sama.Ale ked mala 2 roky,tak som jej vzala cumel a 2 tyzdne mala v noci hysaky a upokojila som ju len tak,ze som ju vzala k sebe do postele.Od mojej postele uz si odvykla ,ale aj nadalej ju musim uspavat.V skolke nema problem,ale doma musim ist s nou spat.Ako netrapilo by ma to az tak,ale studujem a pracujem,cez den teda nemam cas na nic.A ked ju chcem dat spat samu,tak robi cirkus,ale riadne dlho.Plysak,pblubene rozpravkove postavy na skrini,male svetielko,motivacia...Proste nic nezabera...A nechat ju plakat az do bezvedomia...To sa mi nezda...
moj ma tri a stale ho musim uspavat. v skolke nema problem, ani doma poobede, ale vecer musim byt pri nom.. tiez ho od toho nemozem odnaucit
presne, presne . . . v skolke bez problemov, u starych rodicov bez problemov . . ., ale doma ani nahodou. S MAMINKOU!!! 🙂
@sandra_sul Ahoj, môj syn má 3 a pol a stále musím byť s ním. On má navyše ešte strašný problém so zaspávaním, aj keď som pri ňom, je schopný sa vrtiť na posteli aj hodinu, aj viac, kým zaspí. Bývala som tiež z toho hotová, ale potom som si povedala, že nech robím, čo robím, neviem to zmeniť, tak sa tým nebudem nerváčiť. Veď to takto nebude navždy, tak to ešte nejaký čas vydržím. Proste večer, keď dávam malého spať, sa normálne uložím s ním, ako keby som išla spať. Keď zaspí skôr on, v pohode, vstanem a porobím si, čo potrebujem. Keď zaspím skôr ja, tak zase vstanem skôr ráno a urobím to vtedy. (V poslednej dobe už takmer pravidelne vstávam ráno o 5, aspoň mám viac energie na domáce práce. 😀 )
my mame 5-rocneho syna, ktory nie a nie od nas odist. . . 🙂