Dobry den, je v poriadku ze 3-mesacne babatko mi nechce ziadnym sposobom zaspat v posteli? Zaspi jedine v kociku. Je to v poriadku? A ak nie mate nieake osvedcene rady ako uspat babo v posteli? Skusala som uspavanky, atd a nic nezabralo jedovata je a zacne plakat. Dakujem za rady
zaspi aj v poseli, ci myslis ze cely zivot uz nebude spat v posteli iba v kociku? 🙂 jasne ze bude, deti mi spali v kociku denne aj 3 hodiny ale ako prisla zima nemohli sme tak dlho byt vonku , dala som do postielky, prvy den plac hodina kym zaspali , potom po hodinka a za taky tyzden uz ani neplakali a zaspali sami. Treba iba trpezlivost. uz ked su deti vacsie radsej som s nimi isla von ked nespali nech pozeraju okolie a doma sa vyspia a ja si za ten cas porobim, ako ich vonku 3 hodiny kocikovat a potom doma budu hore.
Moje deti majú 2r a druhé 10m a v postieľke nespia. Keď boli mini, spali tiež v kočíku alebo v kresielku. Teraz starší spí cez deň na gauči a mala v hojdacom kresle, a v noci so mnou v posteli. Ale uspavam v obývačke ako cez deň.
@lucka2506 môj ma 5 mesiacov a inak ako v kočíku nezaspí. Cez deň ho nechám spat v kočíku, spi iba krátko a večer zaspí okolo 9 v kočíku a prekladám ho do postieľky okolo pol noci keď sa budí na mlieko, potom do rána spi v postieľke. Teda nespi do rána, lebo sa 100x za noc budi🙂 ale je v postieľke.
Moj tiez denny spanok v posteli nedaval …. Mali sme chicco baby hug na kolieskach tak pekne tam zabuval a potom nosič … teraz uz je to lepsie mame 9m a zaspi aj v posteli
Moja ma 3.5 mesiaca a cez den spi iba v kociku alebo na mne/ v nosici a uprimne v tom nevidim problem. V noci spi v postielke uplne bez problemu.
Moja ma 22 mesiacov a v kociku a aute spat miluje. Ked ju sem tam nedokážem poobede uspat v posteli tak ju supnem do kocika a do 5minut spi. Tiež by to už mohlo skončiť. 🙈
Buď rada aspoň za to, niektore babatka neznasaju aj kocik aj postielku😀 tiež mam 3 mes. dceru - cez deň len v kočiku (aj to už teraz začina plakať najskôr) a hojdanie na fitlopte to isti🥲 okrem toho doma potiahne maximalne 30 min ale v kočiku aj hodinu a pol.
@lucka2506 viem,ze to nieje uplne idealne ale nevies si dat kocik dnu proste ju tam uspat..cez den nech spi tam a vnoci prelozit?