Ahoj tienky potrebujem poradiť. Mala bude mať 3 mesiace a teraz nechce spať celý deň aj keď ju uspim o desať minút je hore a to robí celý deň. Teraz aj v noci buntosi nechce spať budi sa každú hodinu že chce jest. Stále kojím mlieka mam dosť.
@danielahamar v stredu ideme k doktorke tak uvidíme
@nesssa23 neskúšala so si odstriekat a to mu dat? Ja si pamätám moju svagrinu, toto iste mala s malou, bola z toho vhodná na prášky jeden čas, ustala to, kojila ju do roka, ale to obdobie bolo strasne
@danielahamar fľašku nechce. Není zla len späť nechce
@nesssa23 možno bude z deti, kt. späť nepotrebuje, to bude ten horší pripad😬
@danielahamar Véd toho sa bojím aj ja. To je moje tretie babo a ani jedno nebolo také ako ona. Mame problém s refluxom liečime ho a stredu pediatricka ju skontroluje.
@nesssa23 podľa mna sa nikdy dostatočne nenapapá, ja som to riešila prikrmovaním a odvtedy sa mi neskutočne uľavilo psychicky aj fyzicky a malému tiež🙏
@lucinka1988 skúšala som nechce fľašku ani sunar už som skúsila všetky druhy fliaš a sunarov ale nechce ani čaj som zúfalá lebo taka to nebola
Prečítaj si niečo o spánkovej regresii v 3-4 mesiacoch... Výborný článok je napríklad tu.. https://www.google.com/amp/s/kiarablogsite.com/... ..Hod sa do kľudu a čítaj..Je to úplne normálne a prejde tým skoro každé bábätko... ✊❤️
@nesssa23 tiež čakám teraz tretie a tohto sa bojím zas a znova😁
A.nemoze to mat aj z toho tepla? Lebo nikomu sa dobre nespi v tomto horku
Možno máš dosť, ale ona si nevytiahne dost, každú hodku by som v noci nedala, ani cez deň, niečo nie je v poriadku