Trojmesačná plne dojčená dcérka nechce papať

kikimon88
5. máj 2020

Maminy prosím vás viete mi niekto poradiť. Do teraz bolo všetko v poriadku ale malá mi nechce papať. Keď ju položím na posteľ a vytiahnem prsník spustí rev. O 12tej na najedla naposledy, odvtedy vôbec. Pred cca týždňom sme zmenili vitamín D za iný lebo ten čo sme mali sa vraj nevyrába. Neviem či je to tým, lebo sem tam aj trošku grcká. Bruško ale nemá tvrdé aj si prdká. Alebo žeby zúbky? Má 3 mesiace, plne dojčená. Vďaka.

ivangeline
5. máj 2020

V takom období býva štrajk. Celkovo každé 3m sú nejako prelomové. Dojcim hneď po prebudení. Telo na telo. Nosenie a tak dojčenie. Mojkanie. Viac sa asi venovať. Možno zistiť, či si náhodou nepotrebuje grgnut pred jedlom?

kikimon88
autor
5. máj 2020

@ivangeline áno viem, už sme si prešli všeličím. No toto je nové. Len predsa po takom čase musí byť hladná. Venujem sa jej stále.

ivangeline
5. máj 2020

@kikimon88 moja má zajtra 3m,kolíky,keby ju neuspim,tak nespí celý deň a keby jej nedám prso,ešte keď ma zavreté oči,tak necucne pol dňa..a v noci vystavená a nezobudí sa... Niektoré deti pre rôzne problémy nechcú jesť...a chudnú...

bona69
5. máj 2020

Skús jej ponúknuť v polospánku keď už bude skoro spinkať

kikimon88
autor
5. máj 2020

@bona69 nepomohlo... Skúsim v noci keď sa zobudí