Ahojte, ako travite cas s pol rocnym babatkom? Ako sa hrate? Nechavate ho aj ked je hore nech sa same pohra?alebo mu venujete pozornost cely den? Dakujem
@eva1235 hrala sa sama. Potrebuješ aj niečo robiť a nie byť dieťaťu za zadkom. Musia sa učiť aj trošku samostatnosti
Aj sama sa hrá aj sa jej venujem. Teraz ma 7 mesiacov a sama už je nebezpečné lebo sa všade postaví tak orlie oko sleduje každý pohyb 😁
No my mame polroka ale som vkuse pri nej..ked mam aj snahu ze idem na wc, tak jej dam hrazdu..lenze ona sa otoci na brucho a na chrbat to este nevie..tak potom vresti a co ti poviem hrazda ju uz nebavi😀 uz len hracky do ruky a na bruchu a citat knizky atd.. moc pri nej neurobim ale takto to je od malicka..takze zvykla som si a dohanam vzdy vecer ked zaspi alebo ak sa da tak cez denne spánky
Nie ze ja som sa nepohla od deti. Oni sa nepohli odomna. Ani jeden. Bud hned nastal vreskot alebo ked vedeli chodit,prisli. Museli mq minimalne vidiet takze som s nimi robila vsetko- prala, varila, upratovala ak bolo treba. A nebojte sa. Su to 8 a 10 rocne sikovne a samostatne deti,ktore funguju akp kazde zdrave dieta
Nechavam samozrejme pod dozorom 🙂 chvilku sa zahra aj sam. Dole na zemi na podlozke. Potom mu ukazujem hracky, “citame” si. On hlavne trenuje nove zrucnosti-otacanie, plazenie, stavia sa na styri.
@eva1235 dala som na zem deku hrazdička hračky a musel sa chvíľu hrať aj sám
Potrebujem jesť variť skočiť na wc prečítať si správy
Treba babo trosku nechať sa aj samé realizovať