ahojte som čerstvá maminka, a preto sú mi niektoré záležitosti okolo bábätka neznáme. chcem sa poradiť, či bábtko tlačí do plienočky vtedy ke´d sa zo spánku mračí a mrnčí pri tom, ďakujem za rady.
@koliecko Môže tlačiť alebo ho bolí bruško kvôli kolike.
@xmischelkax môze mat uz koliku ako 10dnovy????? co na to pomaha?
@koliecko pred kazdym papanim mu jemne pomasiruj brusko, daj polezat na brusko, postlacaj jemne nozky smerom k brusku a my sme pouzivali Espumisan, uz si ale nespominam, ako casto a kolko kvapiek. V lekarni ti poradia. A ty - ak kojis, pozor na stravu, radsej zapisuj, co si zjedla a potom o pol dna sleduj reakcie 🙂
@koliecko no môj sa tak budil stále sa škvaril až bol celý červený a to chcel len papať ....
ja mu dávam pit takmer kazdu hodninu a pol inak je nepokojny a stale sa tak pučil ☹
ja som malému dávala infakol len ten nezabral tak doktorka nám predpísala sabsinplex ten sa dá kúpiť aj bez predpisu za 4e ale je lacnejší na predpis 0,71 tuším 🙂
@koliecko
To je asi chlapec, ci? My sme sa s tym trapili prve 2 - 2,5 mesiaca. Toto zaberalo, potom to uz bolo lepsie. Este moze byt problem s papanim, ak papa hltavo a naberie vela vzduchu. Skus mu dat hlavicku vyssie, aby nelezal rovno pri dojceni. A pozor aj na cerstvy chlieb a pecivo, dost to babätka nafukuje. Ale kazde je ine, odsledujes si postupne sama. Hlavne pohodu a klud, aj tvoja nalada vplyva na to vsetko 🙂 nas to caka o chvilu - zasa chalan 🙂
mne ked sa mala takto pucila, iba som ju zdvihla, odgrgla si a potom kludne spala... toto mi robila vzdy ked som ju dala po jedeni spat... cize stale🙂
@koliecko Ja som malej dávala viacero kvapiek, nakoniec nám zabrali Babycalm kvapky, to sú vlastne len prírodné olejčeky. A bruško sme masírovali gélom Pupík a cvičili nožičkami =) Ale my sme mali tieto problémy iba párkrát. Určite pozri do témy o kolike, tam sa dozvieš rôzne finty 🙂
ako cerstva maminka ved ho len cakas ci?