Tienenie v detskej izbičke

pukaneccc
29. sep 2015
Používateľ pukaneccc je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od pukaneccc.

Dobrý deň mamičky, ako ste vyriešili tienenie v detskej izbečke drobčeka? Máme detskú orientovanú tak, že takmer celý deň tam svieti slnko. Dávali ste vnútorné alebo vonkajšie tienenie? Prosím pomooc

kikurka
29. sep 2015
Používateľ kikurka je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od kikurka.

Ahojky my sme malému dali vonkajšie clony( motorizované) www.somfy.cz/produkty/okna/exterierove-vertikalni-clony :D Keďže je to na rohu bytovky tak to nevadí ani vonkajšiemu vzhľadu a malý ma nonstop príjemné prostredie. Dokonca reagujú na počasie samotne cez čidlo, takže aj keď nie sme doma a je vonku fest teplo tak sa stiahnu a máme príjemné podnebie :D :D

katarinamarkova
30. sep 2015

@pukaneccc ja by som este pochopila ak by niekto riesil tienenie ked je vonku 40 a cely den do izby prazi slnko......ale preco teraz? ako predpriprava na leto? snad.....pocas leta obycajne zaluzky otocene opacne, al. specialne tieniacie clony, cosi ako byvaju clony na okna do auta.
ale teraz kludne nechajte dietatu slniecko 🙂 ved to je len dobre 🙂 ci radsej zatemnit a potom davat umele Dcka? 🙂
samozrejme ak sa jedna o nejaky specialny zdravotny problem kedy musi byt dietatko cely den po tme, tak sa za predosle vety ospravedlnujem.