To len mna tak vytaca, alebo si tu mozme zalozit klub kriciacich tiet?
Neznasam, ked sa rodicia vyhrazaju svojim detom, ze po nich budem kricat, lebo ich zjavne maju na haku a je to akasi vychovna metoda.
Napr. na ihrisku. Nerob to Petko, lebo teta bude kricat a ukaze na mna. S kamoskami - nerob to Sofinka, lebo teta xy (ja), bude kricat. A potom sa ma deti strania, nehraju sa s mojim lebo ved mama je ta kriciaca teta (co nikdy nekrici).
Akoze halo, ja nekricim ani po vlastnom dietati, nieto este po cudzom... ano som na moju asi prisnejsia ako ine matky, ale preto ma aj moje dieta pocuva. A to nepotrebujem vrieskat cez pol ihriska ani davat nezmyselne vyhrazky "chces ist domov - pojdeme domov?". Mam nastavene hranice primerane veku mojho dietata, respektujem jej emocie, potreby aj chtice. Na oblatku mam respekt aj ja...
a potom na mna cumia ako obarene, ked sa ohradim, ze nie nebudem kricat, ja nekricim na deticky... lebo ved podkopavam ich "autoritu".
Prepacte za vylev, ale dnes sa mi to zas prihodilo a uz som mala chut vrieskat po tej matke...
Osobné to neznášam a tiež nevidím nejaký hlboký zmysel v týchto vyhrážkach, určite by som sa ohradila voči takémuto správaniu
ja by som sa skôr zamyslela - prečo označujú práve mňa ako strašiaka? to aj tak vyzerám, alebo z akého dôvodu som ten strašiak....
Však zakrič. ale na rodiča. 🤷🏼♀️
Matka si nevie poradit s dietatom tak ide na to takto…nahananim strachu.
Mam to rodine a des.X prestan lebo to poviem otcovi….😓no komment
Ja som bola raz v potravinach, nakupovala tam mamicka so syncekom cca 4-5 rocnym a kedze v blizkosti su kasarne, vosiel dnu vojak v uniforme. Maly dostal uplne hystericky zachvat, hadzal sa o zem a vrieskal ze on bol dobry, on s nim nikam nepojde. Mamicka predpokladam uplatnovala vychovnu metodu podobneho typu - ak nebudes posluchat, tak ta vojak zoberie. Ten vojak bol z toho tiez uplne hotovy.
@deti95060810 napisala som, lebo som na moje dieta prisnejsia a pocuva ma. ALE ja po mojej nekricim nikdy ani sa nezmyselne nevybrazam.
takto s detmi komunikuju, s prepacenim, iba kravy matky.
tiez to neznasam, parkrat s ami to stalo (nahoda, ze som bola prave v blizkosti takejto kravy) - hned som nahlas povedala, ze ja urcite nic nespravim/nikam dieta nezoberiem/nebudem sa mu smiat...
@biglovemom ooo ano presne, to je druhe hned za "teta bude kricat" a potom este "mamka bude smutna ak nespravis to a to"
Ja sa uz ohradzujrm zeny, lebo mi to lezie na nervy, ale jasne, ze som za drbnutu. Lebo riesit konflikt normalnou komunikaciou je to najvacsie zlo...
@masinka ano policajt pride a vezme ta do vezenia, doktorka pride a pichne ti injekciu 🤦♀️
A potom sa cuduju, ze ma dieta hysak uz v cakarni
Kks, toto sú vychovné metódy... My asi nikdy nezabudneme na otecka, ktorý na celý park jačal na syna, že ak nebude pri ňom, niekto ho ukradne a pokrája na guláš!!! A toto vrešťal viackrát dokola. Naše deti len pozerali, ani nepípli.
tiež neznášam keď ma rodičia vidía v policajnej uniforme a hovoria deťom že ich zoberiem.
ja poviem a čo by som s nimi robila? 🙈🤔
neuvedomujú si následky....
@galganka pre pana! Ved to je chore!
U nás v škôlke máme jednu ,,mamičku,, čo dá dieťa upalit certom. 😡
inak, ja som uz vo veku starych rodicov...a prisaham, ze snad kazdemu jednemu mojmu rovesnikovi niekto (rodicia, ci stari rodicia) hovorili, ze ked nebudeme posluchat, vezme nas kozkar 😀 😀...kooozky-peeerie-vykupujueeeme
a nemame z toho traumu.
cim nechcem povedat, ze je ti spravne, len taka usmevna prihoda na odlahcenie 🙂
My sme to tam aj patrične nahlas okomentovali, ale predpokladám, že s oteckom to nijako nehlo... Už je to ale dva roky dozadu, ale toto nezabudnem asi nikdy.. nakrajajú ťa, len utekaj odo mňa. Do gulášu ťa dajú. A bude... 🫣🫣🫣
@nyusika hej, klasika s kožkarom a moja sestra revajúca vždy, keď šiel po ulici. Na vnúčatá to skúsili raz. Najprv neuspeli, lebo netušili, kto je to kožkár. Tak som im to na mieste vysvetlila aj s dodatkom, že je to totálna hovadina a nikto rozumný tomu neverí. Takže teraz sa už na tom smejú.
Vy máte problémy. 🙄 Nech to o mne iné matky povedia, ja im tým zrejme pomôžem a z krásy mi neubudne. Je mi úplne jedno, čo si o mne cudzie deti pomyslia.
Hej a jej dieťa sikanuje moje, rieši sa to už cez zriaďovateľa, čiže,,gratulujem,, k výchove 😡
Lebo nemaju ziadnu autoritu a decko im kadi na hlavu od dvoch rokov 😂 ak v 16tich budu toto pouzivat? Ci co vymyslia?
@asia83 lenze velakrat je to z rovnakeho kruhu osob, buducich kamaratov, buducich spoluziakov mojho dietata. A moje dieta bude to co ma tu zlu tetu za mamu...
Vôbec tomu nerozumiem prečo má niekto potrebu toto robiť a ani z čoho to vychádza .. ale asi by som to riešila s tými matkami, kľudne aj pred deťmi. Presne keď podpopeš ich autoritu už si to možno viac krát nedovolia