Ahojte baby 🙂
Chcela som sa poradiť ohľadom fusaku. Je ich asi milión druhov a značiek :D. Naša malá ma 5 mesiacov a je drobna, nosí 62/68. Príde mi že tie fusaky sú strašne veľké a jej v tom zbytočne bude chladno, nevyhreje sa v ňom. Neviete mi poradiť nejaký menší? Hlavné nejaký teplý.
Ďakujem 🙂
Aj nasa bola drobna, ale ked som ju v zime obliekla.a este aj overal dala, tak bola uplne v pohode v klasickom fusaku.
@alzbeta222 little Angel fusak s outlast materiálom, termoregulacnym. Dá sa zmenšiť, aj zväčšiť, do vaničky, aj do sportaku.
@alzbeta222 všetky ,, kombinované,, budú vyhovovať vašim požiadavkám 😊 využijete úplne od mini a aj keď bude dieťatko väčšie... my sme mali napr. keiser
lodger
Ahoj, dcérky boli od narodenia v tomto fusaku. http://www.emitex-shop.sk/fusak-combi-premium-c...
nikdy im nebolo zima a to sme chodili von aj keď bolo -10. On má odzipsovateľný spodok, ten sme používali až keď mali 1,5 roka. A tiež, keď je studená jeseň, zak sa to dá rozzipsovať len ako teplá podložka na sedenie v kočíku
@alzbeta222 ja som mala nemecky Mucki,najmensiu velkost,paperovy,teplucky,pasoval presne do vanicky. Velka spokojnost.
@alzbeta222 ja mam elodie fusak a je vacsi a zima jej teda v nom nieje. tiez sme mensie babatko mame 9m a nosime 68-74
Fusak Elodie Details. Zima jej v ňom určite nebude.
@veronikaa1998 mam otazku ohladom elodie. V com ho periete?
@gogo123 ešte som ho neprala.
@alzbeta222 jednoznacne lodger ma aj vlozku a dlho sa tam este zmesti. Za nas top a je 2v1 aj prechodny aj zimny. Budem predavat ked sa rozhybem a nafotim 😂
Tak za mňa určite Elodie details alebo bjällra of sweden, tieto fusaky Vám budú dobré teraz a vojdete sa do nich a o rok.
Jednoznačne LODGER. Tento rok maju nádhernú kolekciu. Je super od jari do jesene. Využiješ aj do 3 rokov.
@alzbeta222 Ahoj, mala som richelieu - ovcie runo a velka spokojnost. Ovcie runo dokaze regulovat teplotu.
@alzbeta222 pinkie, ale je veľa druhov. Pozeraj zimný a ten menší. Nie je univerzálny do 3r, ale práve pre drobcov buď ešte do vaničky alebo sportiaka do cca 1r.
@alzbeta222 podal mna pre take male babo je najlepsi elodie details...
Za mna emitex neviem si vynachvalit
Ďakujem za všetky tipy 🙂
ja som kupovala fusak tri v jednom na e-kociky, vnútro má z tepleho fleecoveho materialu, velmi prijemny je na dotyk
@beahavala tie z fleecoveho materialu su najprijemnejsie
@alzbeta222
Neporadím ti konkrétnu značku, ale ja som mala z ovčieho rúna (vnútornú časť) a čo sa týka teploty bola som maximálne spokojná.