Zdravím, ako zvládajú vaše deti tueto horúčavy? Moja má 2 mesiace a vonku cez deň nevydrží v kočíku ani na rukakách len plač čo jej je teplo. Ako to máte vy?
tiez mam syna, ktory sa narodil v lete a bolo to dost tazke, no nejako sme to prezili. von sme cez tie najvacsie horucavy nechodili. radsej daj dcerku doma spinkat a von chod bud rano doobeda, ked este nie je tak hnusne a potom neskor poobede okolo stvrtej.
v horúčavách von len doobeda do 10 tej a večer po 18stej, ľahké voľné oblečenie, prechádzka ideálne do parku, kde sú stromy a príjemný chládok a nezabudnúť na dostatok tekutín, pomaly si dcérka zvykne
My sme chodili von, len doobeda a potom až okolo 7 večer
@timetotime @cialota @pribinak @patka06 @silvusias asi blba otazka ale ciapocku dávať? Bojim sa ze dostane prievan ake neviem v tomto teple
@luckalucka5718 nie. Spoti sa mu hlavička a to je ešte horšie
My sme boli s malym, 1,5 ročným na dvore u babky v piatok okolo deviatej ráno a dostal úpal. Pritom stromy a tieň. von chodíme o pol siedmej - siedmej. U nás je už o pol deviatej horúco. A večer po siedmej.
@luckalucka5718 čiapočku nie ...v kočíku je bábätko dobre chránené ...ak ho vyberieš na ruky, môžeš chrbátik a hlavičku prehodiť látkovou plienkou
@patka06 stacia body s dlhym rukavom a ortopedicke nohavice (mame problem s bedrovymi klbami) ?
body pokojne aj krátky rukáv, prípadne zober ponožky ak by mala studené nôžky
som musela pozriet, kde je uz tak horuco.. ja som dnes este behala v mikine po zahrade...
my sme nosili v lete klobuk, tenke oblecenie, a ziadne chodenie po slnku.Vonku som ju ani nenosila na rukach, lebo to nam bolo horuco obom... treba si najst chladnejsie miesta na vychadzky ;) u nas sa v pohode dalo do tej 10tej chodit von s kocikom, a vecer po 16-17tej...ale to som byvala v byte a teda vsade kopa stromov, cize tam kde nesvietilo bolo fajn. na dvore detto spavala v kociku pod stromami.
Uz ked bolo totalne horuco, nenosila ani gate, bola len v plienkach a body
@simca06022011 v mikine? kde byvas?
@simca06022011 Bývaš na Slovensku? U nás už týždeň v kraťasoch ...cez deň riadne horúčavy
v takychto teplch s nou teda chodievaj von bud hned rano a potom az pod vecer, mozno si len potrebuje zvyknut na tieto tepla