Temer 4-ročnýsyn sa bojí kakať do záchoda

4. jún 2020

Ahoj, nas syncek bude mat v oktobri 4, cika bez plienky, pekne si sadne na misu ziadny problem, dokonca aj v noci zadrzi (no na noc mu obcas este dame plienku)
uz asi mesiac mu to ide super, bol v tomto trosku pomalsi, ale aj tak sme radi, uz sme sa pokusali skor, cize na druhykrat to vyslo, akurat kakanie je trosku problem, boji sa kakat na toalete, nesadne si, ak sadne iba s placom, krikom, nepomaha nic, ani odmena, vcera kakal na 5x do slipov, dnes sa pokakal vonku, plienku mu uz nedavame kvoli tomu, mate nejake tipy na to kakanie ? vdaka

acerka11
4. jún 2020

Akokeby si pisala náš scenár.....presne to iste som zazivala smojim uz teraz 5r.....cural bez problemov aj na wecku a hoc kde....kakat iba do serbla a ak nebol na blizku tak vsetko do slipov....tiez v noci ani necvrkol a nepokakal sa v noci nikdy.....uz som nevedela co s nim....mal 3,5...tesne pred septembrom (bala som sa ze mi ho ani do skoky nevezmu kvoli tomu)....recept na to nema ako....bola som len trpezliva....u nas prisiel zlom z dna na den.....nepomahali uplatky ani pekne dohovaranie nic....on si siel svoju cestu....na wecku sa bal lebo raz videl co vikakal a zlakov sa ze to je chrobak a bol BLOK na svete.....a z dna na den BLOK odisiel....

autor
4. jún 2020

@acerka11 🙂

zooeynka
4. jún 2020

Chodi do skolky? Tam to ako riesi?

autor
4. jún 2020

V skolke ma plienku, zijeme v zahranici. V skolke je uz rok, pyta sa cikat. Az od septembra nastupi do vyssej skolkarskej triedy kde uz plienky nenosia.

deedol
4. jún 2020

na mk je tema - neviem presny nazov, ale tusim problemy s vyprazdnovanim deti alebo tak. skus pohladat, tam je kopa skusenosti 🙂

siska53
4. jún 2020

Nas tiez tak bol, ani redukcia na wc, ani bez nej, ani nocnik.. az v 3,5 roku sa to zlomilo zrazu..

kika831
5. jún 2020

A ak ho posadite na nocnik, vykaka sa? Bo nas tiez nechce kakat na wcku, len na nocnik. A co pocuvam aj v skolke, tak radsej zadrzaju, nez by sa posadili na zachod. Casom to prejde, podla mna nic ine ako len cas. Urcite by som to nehrotila, bo akurat zacne zadrziavat a potom este len nastanu problemy.

autor
5. jún 2020

@kika831 nie nocnik sme neskusali, tak skusime 🙂