Ťažké zaspávanie mesačného dieťatka

9gabi9
16. jún 2021

Ahojte.

Máte prosím niektorá skúsenosť s ťažkým a dlhým zaspávanim novorodenca? Mesačná dcéra pri uspavani je dojčena, kedy na prsníku zaspí, avšak po chvíľke sa zobudí. Následne uspavanie začína odznova. Takto sa to opakuje cca 3-5x.
Pričom pri každom jednom zaspati som si istá, že už spí (mnohokrát tvrdo), rúčky má ovisnuté, pusu otvorenú a pod. A o chvíľku otvorí oči ako kukučka, akoby sa nechumelilo 😒
Deje sa to pri uspavani dopoludnia aj večer. Ostatné spánky počas dňa spáva v kočíku.

Je to bežný jav u detí z dôvodu vývoja nervovej sústavy alebo je možné, že robím niekde chybu? Mali ste niektorá podobnú skúsenosť s uspavanim?

Ďakujem.

Ďakujeme

tehotna40
16. jún 2021

Ahoj, tiež som sa s týmto natrapila plus nás trápili koliky. Pomohla zavinovačka swadle me alebo teraz keď je staršia používame mimi perinku.

junovedievca
16. jún 2021

Tiez mame s tym problem vecer az kym fakt od unavy nezaspi.zatial neviem dovod

lentilkaxxx
17. jún 2021

Prvé 4 mesiace uspať syna bola vec náhody rovnajuca sa výhre v lotérii. Ani zombie nebol tak vyštaveny ako ja. Pri spankovej regresii v 4 mesiacoch zabrala jedine fitlopta a to je jediné, čo ho uspí, ale až po tom, čo ma úplne vybite baterky 🙈. Inak spánok 0 bodov. V kočíku zaspí cez deň tiež len v stave kolapsu, inak tam odmieta byť. 8 mesiacov bol na MM, teraz je už 2 na UM, ale rozdiel v spánku nevidím