Ahojte, už pár krát syncek večer nechce ísť spať, pravidelna rutina je 19:00 - 19:30. Avšak ten je taky hyperaktívny, ze sa mu nechce spať. Trikrát som spravila tak, ze som ho nechala samého v izbe, plakal, a keď som sa vrátila tak pri mne potom pekne zaspal.
Áno, nemala by som takto trápiť svoje dieťa a bla bla bla, ale čo keď toto pomohlo k jeho zaspatiu?!
@vasjar vek? Štýl zaspávania? Koľko má denných spánkov? Kedy presne a ako dlho spí? To všetko ovplyvňuje večerný spánok
@vasjar preco vlastne od neho odchdzas? Nezaspal by rychlejsie, keby si si k nemu sadla, ci lahla, drzala ho za ruku sepkala mu, hladila ho? Mozno ukladat neskor, ked sa mu este nechce spat, tazko zaspi.
Napis vek,lebo aj ma cca rok,tak moze ist o prechod na iny spanok. Tiez to moze byt teplom i svetlom. Ale i režimom
To nie ze blabla, precitaj si, co to urobi s dietatom ked ho nechas takto plakat..zvlast ked je to este babatko. Bez dalsich udajov asi uspavas skoro, mozno ma vela denneho spanku..chyba info
Syncek ma 13 mesiacov, prečo som od neho odišla a nelahla si k nemu? Ležala som pri ňom 2 hodiny a on sa vtedy chcel iba hrať. Tak sa na mňa nehnevajte, za to ze som to skúsila a odišla...
@vasjar vek dieťaťa? Denné spánky?