Žienky,čím to môže byť že mi drobec dnes často plače?teplotu nemá,práveže v noci spinká a dobre a dlho a cez deň málinko a dnes práveže aj cez deň často... Papa normálne,od včera máme nové um.mlieko.Place keď sa nosí,keď lezi,stolicu má denne...som mamou 1 krát a zrejme si všetko moc beriem ale aj tak vám budem vďačná keď sa niektorá podeli,ak to pozná tiež...dikes
@darina2711 a ty si v pohode? myslim ake pocity mas, ci nie si napata, vystresovana atd. Lebo dieta to vyciti a ked mama nie je v pohode, ani babo nie je v pohode, darmo ho budes hojdat, nosit...
@vikusjk ale hej,boli dni keď som fakt bola nervózna a on v pohode....tak snáď ma len zly deň🤔
@darina2711 aha, on plakal takto len jeden den? Ja ze ti takto place dlhodobo. To moze byt hocico, prdik, ktory ho boli v brusku, zubky, malo spanku... ak to nebude trvat dlhsie, tak to netreba hned riesit ;)
@vikusjk hm len jeden deň🙈ja viem som v tomto hrozna,a to som si hovorila že nebudem riešiť každú blbosť,je to prvé a asi posledne bábo tak som v tomto uzkostliva🙈🥴
môže to byť aj taký typ dieťaťa....moja jedna dcéra neustále plakávala. Ani spať nechcela, ani jesť, slabo priberala....Chodili sme často k pediatrovi. On len skonštatoval, že to je taký typ dieťaťa....Po roku sa situácia zlepšila.... ale doteraz pre hoc akú blbosť sa rozplače....