Ahojte, 13 mesačný synček nechce piť. Ani čaj, ani vodu. Z fľašky sa trošičku napije, z pohára ešte nevie piť.
Ako ho mam "prinútiť" aby pil?
Vďaka za rady
Ja mam ten isty problem, dieta malicko starsie. Vypije len 60-80ml vody/caju, niekedy ani to nie. Je kojeny aj cez den na poziadanie, tak to je moja utecha, ze tymto padom este mozem pripocitat tekutiny, ale netusim kolko. Je tvoj syncek kojeny? Kolko ma pocikanych plienok za den? Zial poradit neviem. U nas ciastocne zabrala novy "zaujimavy" poharik..
Ved si zrataj kolko to mlieko je vody... plus voda co pije extra...normalne si to zrataj... norma pre deti 1-4 roky je 600-850ml tekutin na den
Ani môj snúbenec nepije dostatok tekutín, tiež neviem čo s ním mám robiť. - to len tak na odľahčenie. 😂
ponukat, ponukat a ponukat....stale a dokola....skus pripadne inu flasu, poharik, nieco, co ho viac zaujme....dvaj polievky, melon...pripadne skus do vody kvapnut citron, mozno mu to viac zachuti,...
@vasjar my sme mali ten istý problém, mne syn nevypil asi 20ml vody. Pomohlo nám poskusanie iných flasiek, nakúpila som ich asi fakt z každého druhu a dosť. Ale nakoniec sme našli tu pravú a potom sa rozpil viac. Jemu sa páčila táto nuk, mäkký cucacik a mohol si to sám držať za uška a to sa mu naviac páčilo.
Ponúkať mu neustále. Je na um alebo ho kojíš? Ako často pije mlieko?