Synček je zrazu zlý, neposedí. Prečo?

1111111111111
24. mar 2016

Vsetko uz islo fajn,maly sa usmieval pekne papal vsetko bezproblemove,sem tam nieco sa vyskytlo,zrazu,ke zly nevylezi,v polosede neposedi,nervny je stale,hracku mu podaj jednu az stu vyhadze vsetko prec z ruky a reve reve reve..len na ruky a chodit a nim musim..co sa deje preboha? Sak ja som zufala z toho uz aj muz je zly

sasa1310
24. mar 2016

poväčšinou býva takáto zmena po zaočkovaní

petulda333
24. mar 2016

Nemusi sa nic diat,proste objavuje seba a okolie...moj zo zaciatku fakt ze len spal a papal..teraz uz nepolezi,len na rukach a chodit po izbach nech vsetko obzera,posedi chvilu v kresielku kde ma hracky na zuzlanie,ale ked ho to nebavi hadze na zem a spusti plac,takisto aj zubky mu idu takze tiez je sem tam nervny...ono to prejde

zuzik307
24. mar 2016

nedeje sa nic, mas normalne dieta s emociami, nie stroj 🙂 tych zmien este bude- zubky, separacna uzkost, atd...

mummy01
24. mar 2016

Je dost naivne mysliet si ze dieta bude len lezat,usmievat sa a papat...pockaj na separacnu uzkost,obdobie vzdoru,pubertu...
Je normalne ze dieta sa meni,menia sa jeho potreby a vnimanie a aj spravanie.

zapka21
31. mar 2016

dost tazko sa ti bude odpovedat, pretoze co pises je dost vytrhnute z kontextu. ako k nemu pristupujes ty? ako jeho otec? kolko ma maly? mozno citi tvoju nervozitu. A je problem ho na tie ruky zobrat a mojkat ho tolko kolko potrebuje?

anjeli_k
2. apr 2016

Ahoj.hlavne nevesaj hlavu, vsetko prejde a bude dobre, moj syncek je od 8 mesiacov ako utrhnuty z retaze.dovtedy bol poslusny, pekne papal, spinkal niekolkokrat do dna, no proste ukazkove babo.ale nastal zlom, zacali mu vychadzat zubky, zacal sediet, stvornozkovat, chodit atd.a vsetko sa zmenilo, nechcel papat, nechcel pit , nervozita, vyberanie veci zo skrin, hrnce misky atd.ale to je vsetko o zvyku.teraz ma uz takmer rok a pol a inak si touz ani neviem predstavit☺ja ho zboznujem, aj ked je az prilis aktivny😇nesmiete byt s muzom nervozni, lebo dietatko bude este horsie.ma to aj svoje pozitiva, napr.neviem ako ti chodil doteraz spinkat, ale nas maly sa skor unavy po tych jeho vycinoch😄o siedmej vecer si uz spinka.vsetko je len o zvyku.

mima4
2. apr 2016

nikdy netvrd ze dieta je zle, tym ho vlastne nevedome preklinas...

ziadne dieta ani clovek nie je zly..len moze mat zle a nevhodne spravanie...

tvoj syncek je v prvom rade milovany