Synček je na mne závislý

27. dec 2022

Ženy , idem si pre nestranný názor..mám 2deti, druhé je 3 ročný synček , veľmi veľmi náročný.
Ale, stále sa uisťuje ,či ho ľúbim 🤷 20krat do dňa sa ma to opýta, keď neodpovedam,rozplače sa ,ale celkom vážne, srdcervúco.Mali sme ,ťažké zvykanie ,keď sa narodil, proste stále plakal a ja som ho porovnávala ,stále so staršou sestrou..môže to byť tým? Stále musí byť pri mne , pol roka trvalo kým si zvykol na škôlku, plakal za mnou..plače keď idem do obchodu, plače keď idem do práce a náhodou je doma s mužom.spi so mnou , musím ho držať , kúpem sa ide so.mnou, idem o 3 ráno na wcko ,postaví sa so mnou a čaká má pred wckom a ideme spolu spať.moze za to, to že sme si nevedeli na seba zvyknúť? Že sa možno cítil nechcený ,aj keď som ho ľúbila?

doriiis
27. dec 2022

S tou závislosťou neporadim ale chcem poradiť toto: NIKDY ALE NAOZAJ NIKDY NEPOROVNAVAJ SURODENCOV MEDZI SEBOU.NIKDY!

iloveme
27. dec 2022

Ja to mam tak isto,ale moj uz ma pomali 6rokov. A teda vobec sa to nelepsi. On proste nevie zit bezomna😮‍💨. Ked som v robote,tak reve kedy uz pridem. Ked pridem domov,tak sa odomna nepohne,ide somnou na wc,ked sa sprchujem,sedi v kupelni. Vsetko len ja,ja,ja. Ale on je mega mega citlivy a uzkostlivy cloviecik. Aj skolku zle znasa

dodka6
27. dec 2022

@iloveme sestra mala niečo podobné a tiež to trvalo veľmi dlho...ale teraz má 8 rokov a je to lepšie. Myslím, že u nich to vyvolalo sťahovanie do nového- veľkého domu... držím palce, nech to prejde... chudáčik malý, akoby mal strach

autor
27. dec 2022

@dodka6 no veď toto , že ani ho neodhanam od seba radšej ,lebo neviem že čo je za tým

autor
27. dec 2022

@dodka6 jaj to patrilo druhej babe 😄 prepac

autor
27. dec 2022

@doriiis áno pravda, veľkú chybu som spravila

iloveme
27. dec 2022

@dodka6 no kedze mam este dceru a uz pubertiacku a stale recni len o tom,ze jej chybam, tak velke zazraky necakam. Minimalne do jeho 15ky toto urcite potrva😀

bloger
27. dec 2022

Jednoducho ťa ľúbi to je krásne. Nezabúdaj mu aj ty pripomenúť, že ho ľúbiš.

dodka6
27. dec 2022

@iloveme tak si to užívaj...🤩

autor
27. dec 2022

@bloger veď áno stále sa bavíme o tom že ho ľúbim aj staršej ,ale on doslova sa bojí že nie

bloger
27. dec 2022

rozumiem

kristinka92
27. dec 2022

asi ti aj tak trochu závidím 🙈 mám ročnú dcéru a mám pocit že keby neexistujem tak si to ani nevšimne. na jednu stranu super že sa nebojí ľudí a ide k hocikomu, na druhej strane bolo by pekne keby sa chcela so mnou mojkat viac…

iloveme
27. dec 2022

@kristinka92 no tak napr napriek tomu ze moj je na mne mega zavisly a trci vkuse primne,mojkat sa nechce. Vtedy ma odstrkuje betar jeden,pritom ja by som ho tak vycmukovala ze az

luccija
27. dec 2022

To je normálne kamarátmi v škole, vekom sa pomaly odpúta.Nebude to tým, že ste si ťažšie zvykali je taká povaha citlivá, úzkostliva.Do 10,12 r to bude max trvať🙂

denkatn
27. dec 2022

neporovnavat, okrem vztahu k matke, este to narusi aj vztah medzi surodencami vo vyssom veku, ked matka pred surodencami porovnava kto je aky.

loliki
27. dec 2022

Neboj, je to normálne. proste citlivejšie dieťa, možno taký budúci melancholik. Zas, aby som Ťa potešila, nebude taký do 18-ky. Poraď sa s psychológom.

zorkahorka
30. dec 2022

Asi nepiradim,ale trochu som sa pousmiala. Lebo.. Mam nieco odbobne so synom,ale s tym rozdielom, ze ked nanho trebars zvysim hlas a moj muz je doma,nalepi sa nanho.ako teraz cez sviatky. S malym som mala ponorku a teraz ho smie nakrmit,obliect a uspat len ocinko 😀 a ocinko je uz z toho trochu vycerpany 😀 ale moja znama to ma s dcerou.velmi dlho si zvykala aj na skolku,nevuem,ci rano aj nevracala,co bola takto na mamu namotana.no ona ju ani nikomu z rodiny velmi nedava,je na malu citliva a ustrachana,tak mozno aj preto je taky pricucok.
Aky mas k malej vztah ty?

dollyzv
30. dec 2022

@kristinka92 to príde podľa mňa..okolo toho roka a pol..ja pracujem od drobcovych 8mich mesiacov a do 14mesiacov mu bolo jedno či som doma alebo nie a potom to začalo..aj hodinový rev keď som išla do práce,bolo jedno či prišla opatrovateľka,babka alebo s ním bol jeho otec,už keď videl že sa chystám do práce chytal hysak..doslava ho nevedeli zo mňa otrhnut..ked som zavrela dvere tak pár minút poplakal a bolo dobré. Teraz v novembri mal 2 začal chodiť do jaslí zo začiatku poplakal trošičku kým ho odviedli do triedy,vrátil sa na chodbu už som tam nebola tak šiel spať sa hrať .teraz naposledy čo sme boli,som ho vyzliekla,dala papučky,dal mi pusu a papa a šiel s učiteľkou do triedy 🥰 dúfam to tak ostane lebo my sme tie rána mali sakra ťažké toho pol roka 😩