Synček behá s mojím pyžamom

majka826
29. máj 2012

ahojte kočky , aj vaše detičky nosia všade kde sa dá vaše oblečenie? Niektore nosia plienku a mojmu sa mači moje pyžamo , nemôžem si ho ani obliecť .....minule som si ho obliekla potme nechtiac a rano ma ktosí šklbe a to moj chrústik ho zomňa driapal 🙂 🙂 🙂

tea333
29. máj 2012

@majka826 ved je to krasne a mile 😵

sirene
29. máj 2012

no moja takisto stale nieco prenasa v rucicke, ci uz jej veci, alebo dospelacke. dokonca mi aj podava oprate veci, ked ich rozvesiavam, a to sa jej za kazdy kusok podakujem a usmejem a ona sa tomu velmi tesi, taka mala pomocnicka (alebo bordelarka 😀 )

babulina
29. máj 2012

ja ako dieta som to tiez robila, milovala som tu vonu maminej nocnej kosele - krasne vonala po kreme ktory doteraz ked niekde citim mi pripomina detstvo, ked bola nahodou prec tak som si ju nosila do postele aby mi nebolo smutno 🙂

majka826
autor
29. máj 2012

je to super robia to všetky deti...aj tričko mojej mamy voňalo tak maminkou ...bude mi to chýbať kedˇto prestane robiť 😒 🙂

lujza123
30. máj 2012

@majka826 ved to robim aj ja ...oňuchávam pižamá mojej malej aj velkej lásky

anjelicek26
30. máj 2012

Saska spala prve tyzdne v postielke zamotana tvarickou v mojej nocnej koseli, podla mna je to mile, ze potrebuje citit tvoju vonu ;)

lienka9933
30. máj 2012

Moja malá všade vláči svoj vankúšik na spanie.Musíme ho voziť všade keď ideme k starej mame na víkend, alebo keď sme išli k manželovim rodičom na Ukrajinu museli sme ho viesť v aute aby mala bola kludná.Niekedy ju už za to aj hreším lebo ho vála po zemi a večer na ňom spí, takže každú chvíľu meníme obliečku ale čím je staršia tak to robý menej a menej, možno z toho vyrastie, alebo presedlá na inú vec. 😀

magali
30. máj 2012

bud rada ze pyzamo..moj maly nechce nic, ani plienku, ani plysaka, alebo ine mojkadlo.. miluje moje vlasy a ked zaspava tak ma za ne taha, ked mal zle noci, tak som myslela ze mam pol hlavy osklbanej, nemozem ho to odnaucit, aj ho capnem po ruke a robi to stale, ale co by som pre neho neurobila 😉 a vsimla som si ze mu ziadna vona nestaci, musi byt pri mne, vtedy je mu naj, uz sme si zvykli, 5 hodin spi sam a dalsim 6 s nami 😀