Syn zaspáva s plienkou na hlave

veron2811
25. apr 2023

Dobrý deň, maminy, prosím vás, môj malý má 4.mesiace a nezaspí inak ako s plienkou na hlave... Snažím sa mu dať len jednu vrstvu, ale. Kedysi ju má celú okolo hlavy a šťastne spokojne spi.... ... Ide však leto a plienka na hlave nie je asi naj spôsob na zaspávanie... Mali ste to tak aj vy? Ako ho odnaučiť od tej plienky alebo čo iné mu dat aby sa mi nezadusil a zaspinkal pokojne.. Ďakujem za rady.

jaskolka
25. apr 2023

Keď zaspí, daj mu ju dole. Ci zobudí sa potom?

lija22
25. apr 2023

usmievam sa, ked to citam. U nas tiez tak, deticky maju radi proste daku handricku cez hlavku. Ked uz spinka daj plienku proste tak nech mu dostatocne trci nostek a ustocka, skor len cez cielko. moja najmladsia ma tri roky prec a plienku davno nahradila decka a s tou stale zaspava na hlave

scorpionflower1
25. apr 2023

@veron2811 Bud rada, ze spi. Nechaj ho, kontroluj ho, ci si nezapchal nos, nezadusi sa, neboj. Len ho nic nepreucaj, lebo ti nebude spat potom uz nijak.

nikto2234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elisebah91
25. apr 2023

Môj si pre istotu znárodnil moju nočnú košeľu a żupan...často vytiahne a chodí obmotany rukávmi po dome, má vyše roka. Keď zaspí tak mu tie veci trochu odsuniem...viem kedy je moc že sa spojí a kedy je to ok.

veron2811
autor
25. apr 2023

@jaskolka snažím sa buď odchýliť od nosa a úst alebo dať úplne dole ale často sa potom budi

veron2811
autor
25. apr 2023

@lija22 tak sa snažím, ale kedysi prídem po chvíľke ho skontrolovať a zase 😂 závislák malý je to 😅

veron2811
autor
25. apr 2023

@nikto2234 ako keby ani nebol v tom kočíku s tou plienkou na hlave, počuť len chrapot 😂😂😂

veron2811
autor
25. apr 2023

@elisebah91 bobcek, tiež závisláči na kuse handry🥰😁

beata_k
25. apr 2023

@veron2811 Nic sa neboj, neudusi sa. V lete mu bude horuco, sam si ju odsunie 😉

hedviga2
25. apr 2023

Skus mu dať veľku gázu. Tá je riedka

maribell
25. apr 2023

Aj môj malý tak spinkaval. Ja som mu ju len opatrne vyhrnula nad nos.

nikpa
25. apr 2023

@veron2811 obidvaja naši tak zaspavali. Nechala som ich a potom som plienku z tváre dala dole keď hlbšie zaspali

veron2811
autor
25. apr 2023

@hedviga2 dakujem za tip.

marcellka32
25. apr 2023

Aj moja tak spávala, plienku na hlave len tak spala, vydržalo to až do 9 rokov-zaspavala s plienkou v ruke, aj v hoteli, u babky,...potom akoby utalo a prestalo to, teraz ma 15 rokov a smejeme sa na tom

martinka13
25. apr 2023

Veľmi veľa detí to tak ma. Aj náš syn taky bol.

sante81
25. apr 2023

@veron2811 moja mala tiež plienku od narodenia. Dnes má 11 a spí s vechťom stále. Už to neriešim

lulu1321
25. apr 2023

@veron2811 môj tak zaspáva už 17 rokov 😍❤

scorpionflower1
25. apr 2023

@marcellka32 ja som do 12 mala paperovu taku prekladaciu perinku do ktorej ma mama balila. Nakoniec sa uplne rozpadla.

domcatko1811
25. apr 2023

Aj moja tak spinkáva. Teraz má rok a je to proste už taký jej mojkacik :D

luxus10
25. apr 2023

a viete ako ta handricka prijemne hreje a vonia? 😍 ani sa im necudujem...

nedavno som videla chlapceka v kociku, sedel, cmulal cumlicek, a nuchal handricku, zmolil ju v ruckach, a ked mu ju mama chcela potiahnut- NEDAL...🙂 ej som si veru zaspominala na nase handrickove dejchanky...🙂

elanor
25. apr 2023

daju sa kupit take male "mojkaciky" plienkove. Co javiem mozno tak 15*15cm alebo tak nejak.
Nase tak tiez zaspavali. Inak nevedeli zaspat. Museli mat plienku cez oci. Aby to nemali cez tvaricku, tak som im ju naskladala na taky pas poprekladany, aby to bolo len cez oci, max. kusok cela. Ked zaspali, dala som to prec. A neskor sme presli na tie mensie "plienocky", mojkacikov, lebo potom si tie plienky lubili v neskorsom veku (1+) zmolit miesto plysaka, a chceli s tym spat celu noc, a to som bala, zeby sa im to neomotalo okolo krku, predsa velka plienka, a oni sa lubili vrtiet v spkanku jak vrtule (vlastne sa vrtia jak vrtule dodnes 😀 ).

ilene22
25. apr 2023

dcera ma coskoro rok a veru plienka cez tvar musi byt, niekedy aj okolo krku.. na spatie v kociku ma vzdy ciapku cez oci..