Syn bude mat o mesiac 2 a stale sa budi. Ked bol malinky spinkaval krasne, prespal celu noc, ale od septembra 2013 sa stale budi. Vtedy mal problemy s uskami, caste zapaly, ale to sme vo februari tohto roku vyriesili operaciou. Vecer chodi spavat medzi 20:00 az 20:30, sem tam neskor a poobede spi cca 2-3 hod. Na poobedne a vecerne spanie ho uspavat nemusim, pekne zaspi sam v postielke. Ale problem je v tom, ze ked ide vecer spat tak sa vacsinou okolo polnoci (niekedy skor, inokedy neskor) zobudi a place. Ale ked si ho prelozim ku sebe do postele a potapkam po zadku o chvilku uz spi a takto sa potom pri mne budi cca kazdu hodinu. Musim ho zas potom tapkat po zadku. Zvykol si na to, ked mal bolesti a teraz si to vyzaduje uz stale. Mate ste s tym niekto skusenost? Nejaka rada ako ho od toho oducit by pomohla. Vopred dakujem.
@monikapd1 upsss, som sa v tom trosku zaplietla 🙂 , 2 rocne dieta uz by malo spat samo celu noc...tu asi vidim len byt naozaj nekompromisna...ked si to len vydobija lebo je na to zvyknuty...ked sa zobudi, iba by som skontrolovala plienku, pohladila ulozila do postielky a hotovo...mozno sa to nezaobide bez placu aj niekolko dni...ale on pride na to ze placom jednoducho nic neziska...chce to pevnu volu a najma nervy... 🙂
kym ma len dva roky asi by som to neriesila...moji sa budia doteraz ale to tak ze sa posadia a ultrarychlo sa presunu ku konci postele a zachytim ich casto krat v poslednej chvili...je to divne ale oni halabusia po mne..a to ze v noci cestuju ani nehovorim...hold mame to my tazke...ked som to hovorila doktorke tak nic na to nepovedala musi z toho vyrast...ale ked si predstavim ze ja vyrastla z toho az po svadbe tak mi je zle 😉
@monikapd1 ono nic nepomoze, iba sa zatat ako sa vedia aj oni, tie nase poklady 😀 😀 😀
a ked chces aby bol v svojej izbe vo svojej postielke, tak to komentovat ze je uz velky a ze ma spat tam a postupne ten rev zmizne, ale chce to pevne nervy a s kludom anglicana... a hlavne NEPOVOLIT
alebo cakat tak este asi 10 rokov a on uz potom pochopi, ze sa mu spi lepsie v jeho posteli, kde sa s nikym netlaci 😀 😀 😀
presne tento pripad co mate vy mam aj ja, aj som to tu riesila, lebosom si nevedela rady.tiez ma 2 roky a v noci sa budila aj kazde dve hodiny a strasne plakal.ja som nebola vyspata a on nervozny.ja som to ale povedala lekarke a ta ma poslala na neurologiu. vravela ze tomoze byt aj rastom a ze si teraz vsetko viac uvedomuje.dala nam sirup ale uzivala som ho kratko,lebo som nechcela. ono to trvalo cele 2 mesiace v kuse potom to prestalo a zas sa nam to vratilo. mi mame totiz aj mladsieho surodenca tak mozno ziarlil.
@monikapd1
@adelsa ja mam doma este starsiu dceru a prave ta ziarlila ked sa narodil a tu mam v postili hned ked ide spat, ale uz aspon sa naucila zaspavat sama tak dufam, ze sa raz uz nauci spat aj vo svojej izbe. 😀 maly bol uplny opak malej, ten vzdy najradsej spaval od mala sam v izbe, zaspaval sam a aj prespal celu noc, ale odkedy mal zapaly v usiach som si ho bravala pri seba a potreboval tapkat po zadku a teraz ked uz je dobre tak si to vyzaduje stale
@monikapd1 to iba musis chciet a to rozhodnutie musi byt v tebe konecne, ze to tak chces... ja som odstahovlala zo spalne do detskej izby jeden a pol rocnu dceru, chcela som konecne skrinu... a miesto bolo iba tak, ze som musela dat prec postielku, bolo to sice vesele, budila sa aj trikrat v noci ale to aj predtym, ibaze potom som musela chodit do detskej, starsie spali a nepoculi kolko krat sa mi ona budila...
Az raz to bolo okolo dva a pol roka to prislo 😀 😀 😀 som si uvedomila, ze som spala celu noc, este parkrat som sa zobudila a isla kontrolovat ale konecne spime v noci, aj ja.
Starsie mi spali celu noc, iba ked bola choroba, tak som chodila kontrolovat.
Naposledy bol problem, lebo velmi prsalo, hrmelo a to mala nevedela zaspat, lebo sa velmi bala a samozrejme sa zase zacala budit v noci ale to trvalo asi 5 dni. Ale zase spi...
@25daniela s nami v posteli mame 4r dceru a syn spava v detskej, ale ako som pisala okolo polnoci sa budi a potom uz je s nami v posteli aj on, teda len cez tyzden ked je mm na tyzdnovke cez vikend chodi za nim v noci on 😀 aspon vtedy sa vyspim 😵 ale obcas strajkuje aj mm a tak sa niekedy striedame aj cez vikend 😝
@vejinka aj moj matusko cestuje po posteli, to mi nevadi, tiez najradsej ku koncu postele, ale ide mi o to, ze sa zobudi, ked ho netapkam po tom zadku, po prvom zaspati vecer vydrzi tak tie 3-4 hodinky niekedy viac (to je ale malokedy) a potom uz v tej postielke byt nechce, musim si ho dat pri seba do postele a tapkat po zadku kym zaspi. no a za cca hodinku sa zas zobudi a tapkat musim odznovu 😔
Ahojky baby,nemate niektora radu ako ho od toho oducit? Uz si niekedy vyzaduje pozornost aj pri zaspavani.kazda rada pomoze.dik
2 mesacne babo je este dost malicke, inak po pravde my sme zacali s rezimom ked mala 2 mesiace, samozrejme nemohla som ocakavat zazraky...ale teraz ma 7a pol, od 6 mesiacov spi sama v izbicke, od narodenia sama v postielke (kedze nam to nasa postel nedovoluje). Pokial nema malicky prekvapenie v plienke, alebo ho netrapi hlad ci bolest...poloz ho spat do postielky a zahasi...on si zase zvykne. Drobci si hned zvyknu na prijemne veci... 🙂 to je uplne normalne. Tiez je pravda, ze ked sme spavali spolu v izbe, bola hore casto, teraz nemame problemy a najma vsetci sa vyspime...Kazda mamina je ina... 🙂