Ahojte, máme syna 6m a svorka stále hovorí že je jedine dieťa čo sa nesmeje..samozrejme smeje, ale pri nej nejako nechce, vidi ho cca 1x týždenne čiže ked príde syn ju po týždni už dá sa povedať moc nepozná…nebaví ma to počúvať, muž na to nič nepovie ja poviem že nam sa smeje…normálne mi to ide na nervy až mi dala chrobáka do hlavy či je to normálne že syn neni vyrehotaný každú chvíľku a na každého…
Tvoj syn je absolutne v poriadku. Mentalnu uroven tvojej svokry sa neopovazim posudzovat
Veď jej odpovedz - že? Aj mne je to divné, že sa pri Vás nikdy nesmeje...🤔. Nech má aj ona chrobáka v hlave 😁. PS: moja druhorodená revala pri každom, kto sa priblížil na vzdialenosť menej ako 1m, takže aj také deti sú 😉.
syn je podla mna ok. nie kazde dieta sa musi furt vyskierat. aj dospeli ludia su rozni. niekto stale vyskereny a niekto skratka vaznejsi. u deti je to rovnake.
co sa tyka svokry jednym uchom dovnutra druhym von, pretoze podobnych hovadin este bude, cim skor sa ju naucis nevnimat tym lepsie
Moje dieťa sa usmieva skoro stále, no akonáhle je s niekym s kým nie je tak často, trvá mu dosť dlho kým sa nejak "rozkeca", usmeje..niekedy vôbec. Ma 5 mesiacov.. Možno je len nesvoj pri nej alebo niečo, ale neriešila by som to 🙂 svokra asi nemá čo iné riešiť...
Inak aj ty mozes jej dat chrobaka do hlavy nejakou hlaškou o jej synovi 😆alebo na vsetky take komenty len povedz “ Cely otec .”
Pre 6 mesacne babatko je nevidieť človeka 1 týždeň akoby celá večnosť. Jednoducho si ju nepamätá, tak logicky ze sa nebude okamžite usmievať a spravat tak, ako pri ľuďoch, akých pozná, respektíve vidí každý deň.
A takisto nie každé dieťa sa musí vždy rehotat, veď je to tiez človek, nemusí mať predsa vždy náladu.
@miadi alebo nech povie ,že je po babke 😉
dieťa nie je cvičená opička čo robí naučené cviky na povel....
asi nema dovod sa na nu usmievat.
@mikadooo toto je TOP!
Mala by si odpovedat “ Tak Asi si nudna.” Alebo ste nudna. “