Dobrý deň ,možno to tu nepatrí ,ale skúsim . Syn sa pil zo špinavého pohára na ktorom boli usadeniny z džúsu ,pohár bol síce opláchnuty, ale svokra si nevšimla ,že je aj tak špinavý .Môže mať nejaké ťažkosti ? Ak tie usadeniny boli staršie ?
@dzulli1980 Ďakujem ,viem niekedy to veľmi prežívam .
🤦🏻♀️
@romulikk ách... bože môj
Vyhoď z hlavy. Na milión percent mu nič nebude.
@daniela2202 🤷
Zalezi ci si pohar umyla zle ty alebo ho zle umyla svookra 💁♀️
A ten džús tam bol pred týždňom či ako? Ty po každom napití drhneš poháre? Opláchnem a hotovo.
@januska12323 Džús tam bol asi pred 4 dňami 😅
Klud spinavy pohar je najmenej. Ten este da toho do ust. Moja uz mala asi vsetko v ustach, uz ani neriesim a to ma2.5roka. Ta si uz odkusla z ohoreneho dreva na zahrade, to uz som aj ja tazko rozdychavala😆😆😆
Urcite bude ok. Co moj uz dokazal vratane kriedy, voskovky, kamene, minule neuvarenu fazulu co mali na logopedii na cvicenie som mu tahala z ust, furt vsetko 😂
ked som mala 5, zjedla som.polku slimaka bez ulity..a zijem.
@snazilka_bio_mamka a chutil ti?
Dobrá téma 😂
Ahoj,neboj nič, ja som ako dieťa jedla žuvačky zo zeme, lízatka, cukríky a som tu. Jedla piesok,hlinu, dážďovky 🤣 toto je nič,bacha na dezinfekčné prostriedky,tie treba schovať,nie nejaký špinavý pohár od džúsu 😉
@bluka2 nuz, moc sa nepamätám na chuť, ale kedze som ho nedojedla tak asi nemal tu správnu chuť 😀 mama skoro dostala infarkt
@snazilka_bio_mamka 🤣🤣🤣
Nemyslím si ... maximálne ho kvalitne preženie ... a rada pre Teba, neprežívaj to tak, takýchto fuj vecí ešte bude.
@romulikk