Maminky, ktorym deti spali len na brusku: Kedy sa to zmenilo? Nebol problem, ked sa dieta zacalo otacat a ocitlo sa na chrbte? Nezacalo plakat alebo si postupne zvyklo? Moj ma 4 mesiace, spava len na brusku, na chrbte sa hned zobudi. Uz je to raz tak. Dakujem
@janapeterjana ahoj , aj môj maličký spinka na brušku. Teraz sa mu podarí sem tam zaspať na chrbatiku, aj to iba v aute keď ideme, keď zastavíme tak hneď je hore. Doma zaspí iba sem tam keď sa pretoci, ale do pol hodiny je hore a plače. Má pol roka ale vraj sa to zmení v športiaku, dnes som práve objednala nový tak uvidíme 😊 v športiaku z trojkomba mu bolo úzko a s fusakom by sa tam nezmestil preto kúpa nového ☺️
@veronikaszabova Jasne, ja v tom takisto nevidim problem, len sa pytam, ci sa to postupne zmeni a ci pri pretacani to nerobi problem.
Nerobilo im to problém, všetci traja spali a spia na bruchu, tak ako aj ja keď som bola mala.,nikdy nebol najmenší problem
Aj moja malá spáva od mala na brušku alebo ma boku a už ma 19 mesiacov.Ked sa prehodí na chrbát tak sa zobudí a plače.Ani ja sama nespavam na chrbte.Neznasam to, nezaspím tak.
@janapeterjana obaja synovia spia od mala na bruchu. Teraz maju 10 a 5r. Nevidim v tom nijaky problem.