Štvorročná dcéra v noci silno plače

miruskac
4. dec 2016

Ahojte mamicky.Vedeli by ste mi poradit.Maja 4 rocna dcera zacala plakat uz cely tyzden plakat v noci ale silno a este aj kope nohami.Vidim ze place zo sna po niekolkych minutach si lahne a spi. Niekedy sa to za noc zopakuje aj 2 aj 3 krat.Neviem co to znamena.Treba ist k lekarovi?
Niekedy ked bola mensia si niekedy poplakala cez noc ale nie cely tyzden.Poradte aj vase deti v noci plakali? Ako jej mozem pomoct? Dakujem za kazdu radu.

katka253111
4. dec 2016

Nemava nocne desy?

danielahamar
4. dec 2016

Ma nocne mory, je to "normalne" v takom veku, precitaj si o tom na nete, hlavne netreba kricat, myslim rodic na dieta, ak sa to deje

miruskac
autor
4. dec 2016

Dakujem aj ja si myslim ze su to nocne mori. Len moja mamka si mysli ze treba ist lekarovi

alicka850
5. dec 2016

Moja to mala tiez, pisane je vsade ze v 4 rokoch uz to u deti nebyva, ale byva. Vobec sa nemusis bat. U nas to preslo asi v 4,5-5 rokoch. Je to na nervy pre rodicov, ale myslim, ze dieta iba tak spracovava podnety zo dna. U nas to bolo najhorsie po takom emocionalne silnom dni / oslavy, stretnutia s babkou, dedkom, akcie v skolke/. Vobec nikam nechod, ak nema ine tazkosti.

000000uzneviemco
4. jan 2017

Ahojte maminky prisim vas o radu mam dvoj rocnu dceru ktora v noci zachvatovo place z nicoho nic sa zobudi a zacne plakat nechce ani pit ani nic nechce ost ani ku mne a len kope nohami po posteli prosim vas poradte mi mate nejake skusenosti s tym uz som s toho zufala😢

zveva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
000000uzneviemco
4. jan 2017

@zveva dufam ze sa to skonci pocula som aj o to ze deti v takom veku maju aj nocne mory ale neviem s coho pretoze ked place tak je hore oci ma otvorene zobudi sa a katastrofa no neviem ako sa stym vysporiadat zacala pozerat na internete veci o pavukoch a potom uteka po izbe a krici mozno to ma aj s toho ze sa boji ja uz vazne neviem co si mam o tom mysliet ale dakujem za radu

zveva
Autor odpoveď zmazal
Zobraz