Štvormesačný syn prestal blabotať a nie je taký veselý

20. sep 2021

Synček mal 4 mesiace a posledné dni je taký iny, ako by nebol taký veselý, uz tak blabotal, pištal, kričal, smial sa. Teraz posledne dni je tak ticho občas sa usmeje keď mu robím srandy ale proste mi príde taky smutný. Do teraz sme ani nevedeli ako plače a posledné dni sa aj viac rozplačkal.
Viem, že smutný nie je ale ma to štve že čím to môže byť. Nemáte skúsenosť? Alebo je to normálne?

pribinak
20. sep 2021

Zuby?

maris5
20. sep 2021

Ak si to nevies nijako vysvetlit zajdi za lekarkou.

zuzka1_zuzka1
20. sep 2021

Ak si chceš byť ozaj istá, poraď sa s DR, ale mne ako prvé napadlo, že bábo rýchlo rastie, vyvíja sa všetko, a možno to teda je len reakcia na niečo, čo sa v ňom deje... Pripadne tiež zúbky možno... Pokiaľ papá, priberá, nechala by som tomu čas. Držím palce 🍀

janettdamian
20. sep 2021

Neboli ste náhodou pred touto zmenou "stavu" na očkovaní? Tuším minulý týždeň tu bol podobný príspevok. Pozri si príbalový leták k vakcíne, či tam nie je niečo podobné v než. účinkoch popísane. Prípadne sa spýtaj svojej pediatričky, ak sa ti stav nezdá.

vasjar
21. sep 2021

Presne, nebol očkovany? Lebo toto ma aj môj synček. Do očkovania bol pišťajúci jedna radosť, a po očkovaní už bol taky umrcany, ani tak nekrici a tiež sa menej smeje. Aj keď sme boli na rehabilitačnom tak tam sa napr rozplakal a to doteraz tam neplakal a pekne sa s pani Dr hral, ale čo som pani Dr povedala ze je po očkovaní tak povedala ze ho nebude trápiť lebo to očkovanie ma nejaký účinok na to. Synček ešte len bude mať 4 mesiace .

laura1009
8. aug 2023

@vasjar ahoj, prosím ťa ako ste dopadli ?