Ahojte baby. Chcela som sa spýtať či aj vy máte niektorá taky problém. Môj štvormesacny synček ako mu začal štvrtý mesiac začal celé dni vrieskat, zdvýhať sa aj sa pučí a taky umrnčany ostal, cez deň nespí skoro vôbec. Je to normálne alebo mu niečo je? lebo robí to celý deň už som zúfalá. Hádam ho to rýchlo prejde.
k pediatrovi ....
Prečo to robí tak na to môže byt veľa aspektov a záleží aj kedy najviac po jedle pred jedlom? vyžaduje si viac pozornosti? viac tvojej prítomnosti? Očividne ti chce niečo naznačiť len nevieš čo. Mne syn vždy keď som ho dala do polohy ležmo po kojení tak to bolo hrozné nevedeli sme prečo až potom doktorka povedala že to má s refluxu treba mu vyvýšenú polohu ale nie aby si tlačil na bruško a potom už bolo dobre
@mekky1 to dieta v 4 mesiaci uz viac vníma. Moja mala neznasala ked som sa s niekym rozprávala. Vadilo jej to, vrieskala a tym putala pozornosť na seba. Ono je naozaj dolezite niekedy aj odložiť domáce práce, ukazat dietatu stale nieco nove, rozpravat mu. Ja ked som nevedela ako uz dcérku ukludnit, vysli sme na balkon a ukazovala som jej okolie. Vzdy ju to ukludnilo, zabudla aj plakať. Nedaj dietatu pocit ,ze najskôr navaris a potom sa budete hrat. Dieta v 4 mesiacoch uz vníma viac. Ukaz mu okolie, odloz robotu na neskor. Ja som nic nemohla robit ked bola dcera mala. Vzdy som nieco porobila ked spala. A to spala len pol hodinku. Deti si vyzaduju pozornosť tak mu ukaz že si tu pre neho.