Ahojte
Je v poriadku keď 4 mesačne babo v noci stále kojím každé 3 hodiny???
@zuzik1701 samozrejme,ze je! Su deti,ktore sa dojcia aj kazdu hodinku ci dve ci je den,ci noc a stale je to ok.. MM je lahsie stravitelne,preto sa zvycajne dojcene deti viac dozaduju mliecka. Moji sice boli taka vynimka,no zas cez den sa dojcili aj kazdu hodinu.
Odporucam,ak to nemate tak,mat diztako vedla seba,nie je totake unavne ako neustale presuvanie hore-dolu. Mala,ked mala soplik,sa budila castejsie,tak som si ju v tie dni rovno nechala u seba a vyspali sme sa,len matne som si vzdy pamatala,ze som si ju viackrat prikladala.
Kazde tri hodiny je super cas. Mne sa maly budil kazdu hodinu.
Je to úplne v poriadku 🙂
Ahoj, uplne v poriadku, daj mu kolko pyta. A urcite ta chce aj citit a pritulit sa.
Je to ok a treba sa malickemu prisposobit a toto krasne obdobie si vychytnavat, jednoducho sa tak treba nastavit a tie 3 hodky su ideal, niektore deti su nonstop nacucnute a aj v neskorsom veku...
Tak to máte ešte super,môj každú pol hodinu,max.hodinu.A to má už rok.
Podla mna ano....ved je este malinke potrebuje mliecko..alevo mozno len potrebuje byt pri tebe a pocuckat si..moja ma uz 10 mes.a vnoci sa aj 5 krat zovudi na to aby si pocucala....a aj teraz je nacucnuta asi 15 min.a moja 4 r.toez sem tam pribehne ale to obmedzujem...uz je velka