Ahojte, peknú nedeľu prajem, chcem sa spýtať vás, ostrieľané maminky, dcérka (4m) pila mliecko hipp comfort, no keď prešli problémy z bruškom začali jej pravdepodobne prekážať niektoré zložky mliečka a začala po každom jedle aj 4x grckat, takže sme zmenili po diskusii z dr na nutrilon AR. No keď pila ten hipp tak sa okolo 21.00 napapala a potom vstala na jedenie až okolo piatej ráno, prespala mi celu noc, aj cez deň jedla aj o hodinku neskôr koľkokrát, lenze od kedy mame tento AR nutrilon papá ako hodinky kazde 3 hodiny cez deň aj v noci. Takže moja otázka znie, nemáte nejaké tipy a triky, ako ju na noc zasýtiť aby znova prespala celu noc? Babka mi radila dat jej do mlieka krupicu ale bojím sa ze ju to zapečie a chápete, babka keď mala deti to už bolo veľmi dávno. Ďakujem za každú radu 😀
Problém ľudí je že hľadajú logické vysvetlenie na niečo čo sa vysvetlit nedá. Ty “viniš” zmenu mlieka. Ale to môže byt čistá zhoda okolnosti. Nehovoriac o tom že okolo 4m sa spánok mení... A spánok sa môže meniť ešte hodne dlho. Mimochodom spánok a jedlo nie sú prepojené. To je fixná idea, aj keď relatívne rozšírená.
Poviem ti novinku, máloktoré deti prespia od narodenia celú noc a vydrží im to na stálo😀
V 4 mesiacoch je velka spánková regresia. Obom detom sa pokazil spanok
Ar mliecko je sice hustejsie, ale dietnejsie tak je asi hladna. Skus jej dat ored soanim vacsiu davku. A krupica sa moze od 4. Mesiaca 🙂 pozri v obchode nieco pod nazvom ako moja pvva kasicka😁 my mame 3.5 mesiaca a tiez mi mamina basni, ci mu nechcen skusit dat krupicu, ze onq mi to davala od troch mesiacov. A vcera doniesla domov dve taketo kasicky kde je naoisane od 4. Mesiaca, jednu normalnu a druhu ryzovu s bananikom. Myslim, ze keby to deticky zapekalo twk by to nepredavali. Spravis redsiu ked sa bojis a mas 🙂
@tehotna40 moc neporadim,a le 4m dieta este nemusi prespat celu noc, je mozne, ze prechadzajuce mlieko jej tazsie travilo a preto mala plnsi zaludok a nepotrebovala tolko jest. teraz jej vytravi lepsie.
dalej je mozne, ze ej starsia a potrebuje viac mleika. niekedy deti mavaju aj rastovy sprut a vtedy moze vyzadovat viac stravy.