Štvormesačná dcérka po zmene mlieka vstáva aj v noci

tehotna40
11. apr 2021

Ahojte, peknú nedeľu prajem, chcem sa spýtať vás, ostrieľané maminky, dcérka (4m) pila mliecko hipp comfort, no keď prešli problémy z bruškom začali jej pravdepodobne prekážať niektoré zložky mliečka a začala po každom jedle aj 4x grckat, takže sme zmenili po diskusii z dr na nutrilon AR. No keď pila ten hipp tak sa okolo 21.00 napapala a potom vstala na jedenie až okolo piatej ráno, prespala mi celu noc, aj cez deň jedla aj o hodinku neskôr koľkokrát, lenze od kedy mame tento AR nutrilon papá ako hodinky kazde 3 hodiny cez deň aj v noci. Takže moja otázka znie, nemáte nejaké tipy a triky, ako ju na noc zasýtiť aby znova prespala celu noc? Babka mi radila dat jej do mlieka krupicu ale bojím sa ze ju to zapečie a chápete, babka keď mala deti to už bolo veľmi dávno. Ďakujem za každú radu 😀

majamat
11. apr 2021

@tehotna40 moc neporadim,a le 4m dieta este nemusi prespat celu noc, je mozne, ze prechadzajuce mlieko jej tazsie travilo a preto mala plnsi zaludok a nepotrebovala tolko jest. teraz jej vytravi lepsie.
dalej je mozne, ze ej starsia a potrebuje viac mleika. niekedy deti mavaju aj rastovy sprut a vtedy moze vyzadovat viac stravy.

tehotna40
autor
11. apr 2021

@majamat ďakujem pekne, to mi nešlo do hlavy ze predtým prespala a teraz po zmene mliečka nie, skusala som jej ho spraviť aj viac ale nevypije

cookie29
11. apr 2021

Problém ľudí je že hľadajú logické vysvetlenie na niečo čo sa vysvetlit nedá. Ty “viniš” zmenu mlieka. Ale to môže byt čistá zhoda okolnosti. Nehovoriac o tom že okolo 4m sa spánok mení... A spánok sa môže meniť ešte hodne dlho. Mimochodom spánok a jedlo nie sú prepojené. To je fixná idea, aj keď relatívne rozšírená.

s_a
11. apr 2021

Poviem ti novinku, máloktoré deti prespia od narodenia celú noc a vydrží im to na stálo😀

tramtada31
11. apr 2021

V 4 mesiacoch je velka spánková regresia. Obom detom sa pokazil spanok

tehotna40
autor
11. apr 2021

@s_a neprespala celu noc od narodenia,len keď pila to comfort mliecko

luulinkaa
11. apr 2021

Ar mliecko je sice hustejsie, ale dietnejsie tak je asi hladna. Skus jej dat ored soanim vacsiu davku. A krupica sa moze od 4. Mesiaca 🙂 pozri v obchode nieco pod nazvom ako moja pvva kasicka😁 my mame 3.5 mesiaca a tiez mi mamina basni, ci mu nechcen skusit dat krupicu, ze onq mi to davala od troch mesiacov. A vcera doniesla domov dve taketo kasicky kde je naoisane od 4. Mesiaca, jednu normalnu a druhu ryzovu s bananikom. Myslim, ze keby to deticky zapekalo twk by to nepredavali. Spravis redsiu ked sa bojis a mas 🙂

tehotna40
autor
11. apr 2021

@luulinkaa kúpila som od hipp bio ryzovu a potom nejakú vanilkovu, len ono sa to zarába do vody podľa návodu a nie do mliečka