Ahojte chcela som sa opytat strihali ste niektora svoje malinke deturence? Moja ma 8 mesiacov ma strasne riedke vlasky a strihanim sa zhustuju ale neviem ci je to skoro alebo uz mozem poradte prosim
@060106 striham synovi vlasy a uz chodi do skoly. Nema rad hluk, umyvanie vlasov a predstava ze mu niekto koho nepozna chniape noznickami okolo usi je pre neho desiva. Tak striham a striham 🙂 Vlasy ma krasne huste. Ale ako pisu vyssie, tak hustota vlasov je dana genet. predispoziciou. Raz som citala blog maminky co mala dvojicky. A jedno malo huste vlasy a druhe nie. Pricom mali vsetko rovnake od jedla cez strih, az po umyvanie vlasov tym istym samponom. Napriek tomu mali hustotu vlaskov vyrazne rozdielnu.
@kittykat22 presne, ja som tiež z dvojčiat. Ja mám veľmi jemné vlasy, ná dotyk sú skoro ako detské a preto vyzerajú riedko. Sestra má silné, hrubé vlasy. Strihaním nové korienky ešte nokomu narástli.
Ja tiež striham staršieho on má tak viac vlasov pomne...ale začala som ho strihať neskôr ako v 8mesiacoch ...vtedy väčšinou deťom prebieha proces menenia vypadávania a rastu tak načo strihať
Strihaním nezhustne mám dve dcéry a jedna má riedke vlasy a druhej mám problém rozcesat kefou a strihala som až po roku
Dakujem moc tak radcej pockam 😁
@060106 strihanim sa vlasy vobec nezhustuju, pocet korienkov predsa zostava rovnaky. Ale tvoje dieta je este malicke, ja som este v roku nemala na hlave nic, dali mi klobuk pri foteni, aby som nevyzerala, ako chlapec a dnes mam hrivu, takze vsetko este moze byt inac
@elizabet173 dakujem
@060106 Ak nema pridlhe, tak netreba, aj ked na leto je fakt dobre mat kratke vlasky pri malch detoch. Neboj, nastrihas sa este dost.
Podla mna zhustnu vekom. U nas najskor rastli vlasy na vrchu hlavy. Vlasy na bokoch a vzadu boli kratke a jemnucke a velmi nerastli. Zacali az ked mal syn okolo 10 mesiacov a vtedy vlasy celkove nadobudli husty dojem.
Ja som strihala prvy krat ked mal 5 mesiacov.
@060106 Strihanim jej nezhustnu, ja som svoje deti strihat musela, lebo vzdy mali huste vlasy a potili sa-kupili sme strojcek a zobrali to raz za cas na par mm. Ale bolo to naozaj len preto, lebo sa potili.